CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, May 28, 2012

Jgn ciwi cuti

Org baru kerja kan..
Belasah weekend sungguh2..
Smpi mcm nk pengsan ke sana sini..

Sudahnya pg2 isnin lemau ya amat..
Tambah plak arini posa,smlm kena laa bangun sahur..
Disebabkan weekend y hectic xmengiira cuaca panas..
Adik nouri demam selesma..

Selamat pg ni ibu mcm mata panda..
Budak sabar tu, kesian tgk dia mcm xboleh bnafas tesumbat hidung
Rela aje aku dukung n tuam2 bdn dia walaupun mata berat gila..
Sian anak aku..

Arini ada presentation student pagi
Tghari klu masih x ok,half day leave la ibu..
Mata berat gila ni..

Moral :
1) weekend adalah utk REHAT
2) adik nouri TAK TAHAN dengan keadaan panas-sejuk-panas..

7 comments:

ch@ said...

antibodi nouri tgh hendak belajar berfungsi dgn baik tu. tak apa, perkembangan yg baik juga. cayok lea. kita hari2 jadi panda sebab taktau jadual waktu tidur auni. payah betul. kejap dia ada kat sebelah, kjp tgk dia dah on tv, on lampu, on kipas. smua dh sampai.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

siannya,
itula cuaca skrg ni panas sgt,
moga nouri cepat sembuh

:: Mrs.Eady :: said...

baik..lepas ni kiter rehat je weekend :)

armouris said...

terjumpa info ni, pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

bunga_rose said...

cuaca skrg mmg panas pelik.. sampai dah pagi pun still panas membahang

Nad @ MamaZakwanNayli said...

nouri, moga cepat sembuh
nayli pun tgh on off selsema n batuk2h

nur said...

kat sini pun dah mula masuk summer... fuhh, sangat panas rasanya... nak keluar dari rumah pun malas.. yg pelik, mat salleh boleh pulak berjemur kat tengah padang dalam panas mcm ni... huhuhu

akak setuju, weekend utk rehat :)