CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 9, 2012

Baguskah jika suami anda....

..terlebih cool..?
maknanya, menangani apa pun..relekkk aje..
kedut dahi pun tak..!

nature nya kaum lelaki memang macam tu..
dan azali nya wanita ni KELAM KABUT.. NAK CEPAT SETEL JE..
dan SUKA PIKIR MENDA YANG X JADI PUN LAGI..
ahahaa..itu HAKIKATNYA ye..

klu tanya aku..aku akan kata..
Wanita macam tu sebab mereka CEKAP
Wanita macam tu sebab mereka PANTAS 
Wanita macam tu sebab MEMANDANG JAUH KE HADAPAN!

aku sebagai isteri..juga punya suami yang cool..
ada menda y kita pikir pun dah nak menangis..
bila dapat tahu kt Mr Asben, relek je mcm xkan jadi apa2 plak..
seriously keadaan mcm ni buat aku tensen 2x ganda!!
apa yang aku mahu???
aku nak dia tensen sama cam aku.. aci laa
bagi membuktikan dia pun benar2 menyelami dan memikirkan sesuatu masalah bersama2 aku..
adakah aku sorang je macam tu..?

kadang aku terpikir..
menda yang merunsingkan dia, juga merunsingkan aku..
tetapi menda yang merunsingkan aku, TAK semua turut merunsingkan dia..
 bila timbang nampak laa berat sebelahnya..
nampak laa tak adilnya..
dan bila tgk aku.. nampak laa tua nya..!

ya..aku pernah terbaca, sifat wanita y mcm ni buat mereka lebih cepat tua!

5 comments:

Myra Jay said...

Bila suami terlalu cool, kekadang kita terikut rentak gak tp yela kita ni sbg isteri kadang nak cepat, buat keputusan pun nak cepat :)

Tp erkkk kena buang la, taknak nampak tua..heheee

:: Mrs.Eady :: said...

same sebijik!!!ape pun cool jek...letih nak pikir ape yg dia pikir!

littlehumblelynn said...

Lea,

ada masa mmg lohkong lebih cool tp ada masa dia lgk huru-hara! !!

Nad @ MamaZakwan said...

kite la salah sorang dr nye, huhu!
nak cepat selesai sbb takmo pk lagi
tp hubby ok jek
rileks jek

tp bile sesekali tgk die yg runsing...okeh jgn kaco! bahaya! =p

mamaiman said...

sama la..

suami saya pun cool je..
semua yg awk tulis tu semua sependapat dgn saya..
kita nak dia tunjuk dia pun sama risao or tensen or whatever.. tp muka dia nohen mcm xde pape..
bertambah tensen mak nak..
pffff....