CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, October 23, 2011

You are INVITED!!

Assalamualaikum..selamat sejahtera...
Sesiapa sahaja pengunjung setia blog ini..
follower/silent reader/pengomen tegar..
yess..you r invited..!
details seperti dalam kad..
yang perlu anda lakukan hanya laa perenggan last dlm kad itu ek..
SMS sahaja, n nyatakan berapa orang..okezz..


yang agak2 boleh sampai tu, jom..jangan segan2..!
so, ini sticky post sampai 23/10/11

15 comments:

suhaina laui. said...

semoga jd anak yg solehah....

umialya said...

Lea masak sndiri ke nnt?

Imaan09 said...

kak tni.. haah,insyaALLAH..y termampu saja..adik akan tolong2..
klu kak tni ada kt KL, dtg eh..

♥ Elin ♥ said...

jauh..
x per nanti elin post jer hadiah ok..

kjp dah 2 tahun.
semoga bertambah comel dan comel yer ruhil imaan.

ayu said...

bestnya...nanti kita tanya suami dulu ye!!

JaSSNaNi said...

assalamualaikum... jalan2 tadi nampak invitation ni... terus singgah... heheh..

akak tak tau ler lagi camna nak pi ni.. tak tau sangat direction area sana.. akak dok puchong.. kalau dapat jumpa member2 blog best gak ye.. :) leh kenal lebih rapat..

Sabihah said...

Slamat hari lahir ruhil in advanve ye..sorry tak dpt nak join..auntie doa dari jauh je ye?smoga sentiasa dlm lindunganNya..murah rezeki..panjang umur...aminn

:: Mrs.Eady :: said...

jawab kat sini ye : ha'a anak lelaki lagi demand menyusu..dari dlm pantang dia menyusu setiap 2 jam!so ketahanan mental fizikal kene kuat sebab dia kuat menyusu tak kira siang atau mlm (bertambah penat sebab izwa c-zer)

cuma petua nyer : jgn stress kan diri kiter (walaupun penat giler) seboleh nyer mintak tolong org terdekat setelkan hal lain & rasakan happy bila menyusukan anak tu..so takde la stress & penat sgt :) (izwa pantang sendiri/siang sorg-sorg je)

Oh lupa nak cerita...paling susah mase izwa nk stopkan hari tu (kes pregnant balik)

:: Mrs.Eady :: said...

eh eh...nak tnye PSP tu nak jual ke??

akma said...

yahooooo! mcm nak pergi jumpe ruhil tapi jauh bangat laaa =)

Nad @ MamaZakwan said...

zaa, insya-Allah..
kene tggu 22hb kot..
baru bleh confirm balik
riso kang bgtau awal2 tetibe ada hal lain plak..
nnt i-Allah kite bgtau semula ye
teringin nak jumpa ruhil imaan yg comey tu!

Myra Jay said...

Kalaulah dekat pasti terjah :-)


**TQ join GA simple tu ye :)

Fizah said...

ok. i dah duk dkt. melampau klu tak dtg kan. he he. insyaAllah bakal smpi dgn hubby, dan dua permata hati. hrpnya takde apa aral melintang pukang

Golden Rose said...

happy b'day ruhil...moga menjadi anak yang solehah & diberkati serta bahagia hidup didunia & akhirat

umialya said...

Adik Ruhil Imaan tgu hadiah drp Kak Alya ye!!11