CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 20, 2011

Mahu ke mana..?TOLONG..!

Cuti deepavali, 26.10 Mr Asben cuti..
Ada makan2 ddgn company tpt kerjanya..
Tp 27 pun mereka cuti..huhuhu..
Mr Asben ajak stay Bagan Lalang je 26mlm tu..
Soalnya, Bagan Lalang ada apa??
Huhuuu..
Plg bes pun Seri Malaysia y aku xprefer..
Ada y best, sgt best lak smpi xmampu..Golden Palm Tree..
Best smpi xmampu aku..hehe
mmmmm..sony ni suka cuti tetiba n cuti y lain dr org lain..
Mr Asben prefer nk tdo hotel mn2..
Tapi klu nk g tpt lain, cth PD..mcm jauh je nk drive pulak kan..
Mmmm,apa mau bikin ni??tolonggg..

5 comments:

ims said...

duduk rumah tolong saya buat psdiaan anak dara mu yang gedix tu

littlehumblelynn said...

Pg morib best gak tau :-P

Salina@IbuAqil said...

Ibu bru plan nak nek cameroon lah kononnya.. Udah bdn ni demam x sihat pulak.. ;(

Fitri Senin said...

Hahaha ni yg kt ats adik lea ke yg komen? Hubby nk get away la ni... Ummm xde idea.

Lea..kalo fit ada masa insyaAllah fit dtg ye birthday party Imaan :) sori la xmsg :)

Travel&Food Lovers said...

Apa kt pergi melaka?tgk zoo...mlm2 cantik sgt tgk waterfront....blh try mkn asam pedas hajah mona yg sedap tu...