CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 10, 2011

Birthday Party Ruhil Imaan

Banyak y perlu dipikirkan tentang ini..
banyak idea dtg, tp pelaksanaannya perlu masa, tenaga n kos..
nk buat simple2 saja laa..
tgk apa y ada..
Mohon jasa baik Cek Su Ims.. utk tolong itu ini..
Ruhil Imaan bakal menyambut Hari Ulang Tahun ke-2 pada 31Oktober..
sekejap je dah 2 tahun..

anda pembaca & pengomen tegar.. tidak lupa silent reader bakal dijemput..
Tungguuuuuuuuu..!

7 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

ni yg tak sbr ni, hehe

akma said...

lagik 5 hari lepas ruhil 2 tahun nayli pulak 2 tahun, yeay!!

ayu said...

bestnyaaaaaaaa..nak join..hehe

umialya said...

waduhhhhhhhhhm jauhnya nak pegi, doa dr kejauhan ye Imaan!!!

Fitri Senin said...

Kita pun xbuat pape utk birthday Raif 27hb ni.. Larik!!!!

Sabihah said...

Mmg skejap je masa blalu kan?kalo tgk anak cpt membesar,terasa rindu pada waktu yang lepas...hmm

nur said...

teringin jugak nak join sekaki, tp jarak telah menghancurkan impian itu... huhuhu