CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 20, 2011

..CUti2 Malaysia.Legend..

dah lamaaa aku senyap pasal Legend Membership ni..
tetiba semalam ada yang tanya utk book International Water Homes..
skang dah tukar nama ya kawan2.. Grand Lexis nama barunya..
baru laa aku teringat balik soal Legend ni..
lama dh xpromote..

so, utk refresh balik...
sesiapa nk tau lanjut.. bleh klik Label Legend
atau nk book, atau ada soalan..hubungi laa aku..
01tiga-dua26 tujuh 016..
zalipan2503{at}yahoo{dot}com

erm..ingat nk share cmana aku bleh jd member..
how the membership works..
ok..di lain entry..insyaALLAH..tunggguuuu..!
pic dr website GrandLexis..ada private Pool dalam bilik..xnak tdo atas katil pun boleh..tdo je kt sini..hehe

p/s - Grand Lexis ni terliur je tiap kali aku browse..tp sendiri pun xmampu g lagi..
Mahal YA AMAT!!! but, aku heran raamaaaai jugak org nk g..
xpe la, alhamdulillah..masing2 rezeki murah, boleh ke situ.. 
klu bukan ctu, nk g oversea, lagi mahal kan..

5 comments:

ayu said...

ingat nak pergi time anniversary, tapi sbb baru je pergi ke PD tempoh hari,maka cancel lorr..hehe

Fitri Senin said...

mahal sgt ke..??

:: Mrs.Eady :: said...

hurm..mmg teringin cuma kene tunggu duit terpijak baru boleh pegi...:)

Fatima Saiful said...

lea...bes giler grand lexis!!!!!!!!!!!!!aku mampu duduk satu mlm je...aritu aku pegi rm436 nett(Grand Pool Villa). itu pon weekdays punye rate bukan weekend. ok pas nih aku carik ko!!heheh....

Fatima Saiful said...

eh aku kate grand Pool villa ek???silap2...Garden Pool Villa...hehehe.Garden Pool Villa nih yg 2tingkat. Tingkat bwh, pool die private. kalo tingkat atas, org luar nmpk...