CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 28, 2010

jelos..

My Sis menang GA..
sangat beutipul okey..
xcaya g tengok..
klu korang xjelos, tp aku jelos..
sbb aku suke adiah y dia dapat tu..
xpe, rezeki dia..
aku?? skang cam xcukup 24jam 1 ari..
xsempat2 dh nk join contest n GA bagai..
mana y sempat aku join le..

4 comments:

~ims~ said...

apa jd dgn blog sy??!!!!!!!!!!
wuaaa...
knp suda posting entry d sidebar tu???
='o

Nurul said...

mmg sangat cantik itu rantai..saya pun tumpang jeles juga ^__^

kakyong said...

wahh sibuknay sampai 24 jam pun tak cukup... hehehhe... sama lah dgn kakyong pun, kalo buleh biarlah siang tu lebih panjang...

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com