CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 10, 2010

Ukhwah Maya

dekat seminggu aku x masuk kerja,
today pagi2 lg dah jd org pertama jejak kaki kt bilik tutor ni
semangat baru pas cuti panjang, tp masih lagi memikirkan umah..umah..umah..

selalu aku berblog mmg time kt ofis laa..
sbb tenet super laju!
kt umah, pun bukak jugak DG BB,
xtulis sangat pun kt blog,
tp BW adalah pekara WAJIB!
cam xlengkap rasanya klu ter'miss' cerita-berita kawan2 maya..

kadang2 bila bukak blog, tgk2 komen nak moderate banyaaak sgt..
rasa sgt besh..
ada sokongan, ada pujian, ada kata2 semangat, ada teguran membina, ada nasihat
ada kongsi pengalaman
makasih banyak2 kt korang2 y rajin mengomen
kadang aku jawab kt ruang komen aku..
kadang aku g blog org y bertanya, then jawab kt sana..
tp komen2 tu buat aku gembira..
kdg senyum sorang2..hehe.
korang pun sama ke?

Tp silent reader pun aku tetap hargai..
sbbnya web-hit-counter tu duk meningkat jugak wlupun xde komen..

Makasih ye kawan2..
y sudi lawat blog aku..
y sudi tinggal komen..
tinggal jejak..
tinggal emel..

antara komen besh..
"lamanya xjalan2 sini..imaan dah besar!"
means..??
maknanya orang y komen tu suatu masa dulu raaajiiiin dtg melawat.
dan mungkin mengikuti kisah hidup ku..
then suddenly, xtau laa, maybe sbb bz, dah x BW kt cni..
tapi masihhhh ingat kita n kisah kita..
bes kan?

selain alam nyata, alam maya pun besh..
rasa cam ada satu dunia baru..
kawan2 baru..dan kisah2 mereka..
dgn cara penyampaian masing2..seronok sgt..
bila ada cerita gembira, kita tumpang skali..
bila derang cerita sedih, kita pun rasa tumpang sedih..
indahnya dunia maya ni kan..

1 comment:

Nad @ MamaZakwan said...

i like! :)

so, cemane..dah carik umah baru?