CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 3, 2010

napa susah nak cari..??

semalam aku g Hytex Warehouse sale..
berbaloi2..
abes RM77..
beli baju + seliper + stokin..
baju, seluar RM 5 (ada dlm 9-10 helai), RM10 (selai je)
stokin harga asal 7.90 (ada tag lagikk)..jual Rm3 je..brand tenderly
sandal Disney harga asal RM19.90..jual RM5..crazy!
aku laa y jd crazy nyeee..

xpe laa y tu..
dah otw nak balik singgah sini utk lunch
huwaaaaa..
sangat rindu nak makan Subway ye..
tp kt Bangi ni xde..
setahu aku y terdekat IOI Mall puchong kut..
huhuu..napa susah sgt nak cari kamu, wahai Subway..

besh tau..kita y design menunya..
pilih roti, pilih sos, pilih apa isi/lauk..
tp yang lebih beshnyaa..

halalan toyyiban!

3 comments:

CHeeSYaNa said...

hytex tu dekat ngan rumah MIL.. tp tak sempat2 nak singgah..

Imaan09 said...

pegi jangan x pegi..
tp umur2 zarif (cam imaan laa jugak) xde sgt y besh..utk budak besar banyak laa..

UmmiUmmar said...

penah g subway skali je.tu pon terkulat2 nak order..nasibla paee dah study kat internet dulu camna nak order ikut step.huahua