CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 3, 2010

Hadiah Hutang

malas..
tp nak jugak update ..
banyak menda kena update..

erm, 3mgu lepas aku terminate 'beberapa' keping kad utang y xpakai..
dulu pakai kaw2..
pastu bayar kaw2.. huuuuuukk..
pastu xdak utang daa..
maka aku tamatkan..
tp y xtamat lagi ada banyaaak lagik!cemana??

ok, pendekkan cerita..pas terminate..
g ofis, ada surat..
cam biasa..depa bagi pamplet senarai barang bleh redeem..
dolu2 aku mmg ignore!
tetiba teringat..tinkkk (lampu menyala)
'banyak gak aku utang dulu..mesti banyak point'
terus call card centre cimb..
depa kata "cek2 masih belum terminate lg dalam rekod..
bleh lagi nk redeem.."
n y besh, by calling saje pun bleh redeem!
"yesss..give me 10 minutes.."
nak tgk dulu apa y bleh redeem ngan point y aku ada..

tgk punya tgk..
xbanyak y boleh..
dr y xbanyak ni plak, kebanyakannya aku dah ada (beg, gelas, jug..)
last2 aku mintak ni :
sudah laa sampai..!
ni laa rupanya..
utk 4 tahun ke atas..
ajar tekan, dia tekan satu tuuu je laa
kadang2 ini laa nasib si Asder nih!
mmm, siann komputer ni..

4 comments:

Fatima Saiful said...

kenape eh budak2 suke pijak barang?kdg2 mmg saje je nanti pijak..pastu bdn da tak stabil.ekekek...

Anna Da Lady said...

Bonuslink ke mek?hehe...

UmmiUmmar said...

haha..sepesen la bdk2 ni..tp beanya si ummar wat cenggini kat laptop ayah dia itu hari..haha

Mama Rayyan said...

Iman pun suka buat mcm tu...he3.Kadang2 siap top up dgn buku2 diaa,pastu diri atas tu...