CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 3, 2010

kann betul!

Mr Asben ku cuba nak bg adiah Anniversary..
tp nak wat surprise laa kengkonon!
sekali adik ipar aku kt Australia wat video call..
motif : nak suh pilih laa mana y berkenan
masalahnyaa video call depan aku!
K.A.N.T.O.I

xpe..xpe..i suke je sayang..
but, aku still xditunjukkan gambar rupa bentuk adiah itu..
Semalam adik Ipar aku, Ti Tip si Imaan (aunty Awatif) dah balik..
dan hadiahnya sudah pun aku rasmikan arini..
Huwaaaaaaa..tenks dear..
It's FOSSIL!!
selama ni aku ingat aku minat Swatch je..
ngeee..
ini untuk aku..
Putih..sucinyaaa..huhuuu..


 and this one my mr Asben yang punya..
sepasang..yang xberapa nak sepasang..
once again..tenkksss..

8 comments:

Fadeadsy said...

seronoknyeee. sy pernah ada jam fossil lebih kurang mcm you punya tapi colour brown. jam paling mahal pernah dimiliki tetapi sekarang sudah rosak xboleh repair dah.

CHeeSYaNa said...

Cantek sangat! I like!

Nad @ MamaZakwan said...

cantek! :)

ayu said...

chanteqqq la lea..^_^

Nurul said...

cantik.... ^__^..suker...

Cik Jue said...

cantik..

ayu said...

lea dear, ayu ada tag lea utk join GA ye..

http://ezurin.blogspot.com/2010/12/1st-eijam-s-family-giveaway.html

semut-terbersin said...

aaa fossil mmg gila murah kalo beli kat sana compare beli kat sini..jauh gila beza!!kita nyesal tak grab satu arituh masa pi harbour town..