CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, October 31, 2012

Panjang Umurnya..InsyaALLAH!

harus wujud jugak entry ini hari ini..
walau dikejar kesibukan!!

Selamat Hari Ulang Tahun buat Ruhil Imaan binti Mohd Zarif..

Ibu bangga kerana banyak pencapaian yang dicapai sebelum tiba waktunya..
anak ibu dah sangat matang dan dewasa..
walaupun baru menginjak usia 3tahun..

No diapers.. TERMASUK time tdo malam dan perjalanan jauh ke kampung..
pendek kata, free diapers 100%..
siap refuse kalau kita nak pakaikan kejap pun..

No feeding Bottles/sippy cup..
semua aktiviti minum..guna cawan sepenuhnya..

Dah boleh baca fatihah mula sampai abes..sebutan kian betul dan jelas!

Senyuman manissss..
sebab penggemar menda2 manis..
sgt2 sweet tooth
kengkadang aku pelik, apakah beliau tiada rasa ngiluuu..
dia boleh mkn eskrem mulut penuh2..

ok...dah cukup dulu milestone..
nanti bebila free baru kita sambung..

ni..kenang2an..
zaman yang dah tak boleh putar balik..




cepatnya kamu membesar..!
 

8 comments:

mamaRIFQY said...

HB Ruhil !!!! Semoga jadi anak yg solehah!!

angahMia said...

hapy besday ruhil... sgt comel.

CHeeSYaNa said...

Jelesnyer ruhil dah diaperless time tido malam.. Zarif still tak boleh :( tido siang OK lagik..

UmmiUmmarMuaz said...

Happy birthday imaan..Comels sangat!

sayu plak tgk gambo masa imaan baby2..tsk..

Jadi anak solehah ibu papa ye nak!

Yaati Nor said...

appy bday ruhil..comelnya dia dari kecik sampai besar..budak bijak..

nur said...

Happy birthday Ruhil... teruskan membesar sbg anak yg sentiasa membahagiakan ibu tau :)

nur easy said...

sukanya dengar dah pandai baca fatihah.. selamat hari lahir ruhil

Fizah said...

happy birthday ruhil..wah dah tak pakai botol susu ke..bagusnyeee..

semoga ruhil imaan terus membesar menjadi anak yang sihat, beriman dan bertaqwa ameen :)