CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 1, 2012

Angkara PIHAK KETIGA..

Hubungan aku dan Mr Asben dah merenggang..
ada waktu2 tertentu, memang sukar nak cari kesepakatan..
Aku dah bosan bersendiri..
Semuanya angkara pihak ketiga..
Sejak pihak ketiga ini hadir dalam hidup Mr Asben,
Smakin kerap aku dibiarkan bersendiri..
Soalan yang sering aku ajukan kepada Mr Asben..
“Sampai bila..??”
Jawapannya : “Bila dapat yang dihajati..”
Mencikkk tau tgk pihak ketiga tu..
Sibukkk je hal rumahtangga orang lain!

Ohhh.. kerana mu..
Yaa.. kerana kamu la!!

Breakfast dan dinner ku SORANG2 je..!
Penat aku masak itu ini.. tp aku dibiarkan makan sorang2..
Ini semua kerana kamu laa HERBALIFE!!
Mr Asben dah xboleh breakfast/dinner bila dia memilih untuk consume kamu!!
Iskkk.. bilakah misi BMI terbaekk tu akan tercapai..
Aku dah boring masak n abeskan makanan sorang2..

TIme nak makan je laa problemaa nyer..
yang lain.. kami baik-baik ajaa..
macam ini..
 
macam ini..
 
mcam ini jugaak..

dan macam ini..

8 comments:

Yaati Nor said...

hehe tak yah masak..tapau je..jimat..saya dah lama gantung kuali..amik masa yg byk klu memasak nie..hhehehe..tapau lauk beli kat kantin opis je

ka . ka . mim said...

suspen jer.. huhuhu

Don't Afraid to Try said...

lea,

hg bt bekfes sorg2 jer...bt sikit2 sudah...

Nad @ MamaZN said...

La...igtkan ada problemo hihihi...
Lea,ckp kt hubby, mane de gumuks pun?! Ok je...die kn tggi ok2 je nengok aritu

:: Mrs.Eady :: said...

kekeekkee..ape nak buaekkk!

kak tini (umialya) said...

msk byk2, kmudian pos ke sini..

Fatima Saiful said...

aku plak terbalik dari ko..kene diet.tp kene masak..last2 terliur dgn masakan(budget mcm sedap aa)...habih diet!!!:(

nur said...

Angkara pihak ketiga ni juga akak pernah hilang kawan nak keluar lunch... bawa bekal dan makan sorang2... sob sob