CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 8, 2012

Masanya sudah tiba??

Zaman utk let go segala barang..
Adakah sudah tiba??

Masa ruhil membesar, aku jual abes barang2..
Playpan.. Tilam selimut, menan, baju2..
Segala laa..

Bila ngandung nouri, aku beli lain plak..
Ni nouri pun dah besar sket..
Mmm.. Apakah dah boleh start jual2??

Masalahnya aku memang suka membeli..
Yang masalah problemnya, umah aku kecik aje
N xde bilik stor..
So, menda y status "xguna buat masa ni" mmg xde tpt nak simpan..
Semak mata.. Baik jual..

Bajet cam lamaaa lagi nak ngandung next.. Huhuu.
N bajet mcm next baby adalah boboii..
Aci laa..?

Gambar pagi smlm..
Y menimbulkan kerinduan hari ini..

6 comments:

Nad @ MamaZN said...

Sama la kita...takde stor..takde istilah 'simpan dulu nnt2 ada baby kecik lagi bleh guna' ;)

kak tini (umialya) said...

akak lak len, nak jual, sayang.. contohnya s3, tersimpan rapi dlm kabinet..

nak bersedekah takut tak berbaloi, risau lak orang len guna tidak seperti tuannya, hilang pahala pabila hati berkata2..

nak ngandung lagi? rasanya TUTUP BUKU daa...

suhaina laui. said...

sue xbrape ade brg sb xbyk membeli ;)...safiya pon byk dpt dr sepupu die..kami terime je hehehe

nur easy said...

aci2.. turn to boboy lak.. hehe

nur easy said...

aci2.. turn to boboy lak.. hehe

ch@ said...

nk beli tapi boboi lak yg kuar nnt. kita syg nk jual. rmh skrg pun xde stor. so mmg dok dlm kotak je la. kotak cantik2. target pasni nk girl seorang. hahaa. stiap kali dpt bby pun mmg x byk beli.