CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 23, 2012

angin kus-kusss

wahai angin kus-kus.. cepat laa kamu berlalu..

masalah besar..!

aku kan bila datang angin nak shopping, kemain lagi..
segalanya nak dibeli..
nasib aku kawen ngan orang kayo..
akan datang angin nak jimat..
mmg jimat sungguh.. xlayannn offer2 murah segala..

tapi time datang angin kus-kus nak shopping..
yang pelik2 smua beli!

masalahnya, yang groupon beli..
yang g pasaraya beli..
yang g pesta konvo beli..
yang g kedai kain beli..
nanti tgk fB ada y bes, beli..
tgk website/online shopping beli..
tgk bundle (mmg sgt murah le kannn) beli..
yang katalog Cosway/avon/tupperware tu smua rasa memanggil2..
adoiiii..

makcik memang abeskan banyak duit kt baju anak makcik..
obviously baju Ruhil Imaan banyak y dah sgt singkat..
maka, HARUS lagi WAJIB beli..

yang si adik, untuk 1-2taun lg xbeli pun xpe, baju kakak menunggu!
tp kadang kuar ayat kesian "kesiaaan, asek pakai y kakak"
maka kegatalan di situ ya..

masalah terbesar : AKU KENA LETGO DULU YANG ADA NI..
xde ruang nak simpan!!!

berniat nk buat preloved online shop..
makcik xde masa..!!
huwaaaaa...

angin kus-kus..cepat laa berlalu!
aku nak balik kampung lusa ni..
nak pakai duit banyak weihhh..
kang abes sebelum balik kampung..

sabo je laa...

7 comments:

umialya said...

jgn lupa buah tgn dr sabah.. hihihi

Nad @ MamaZN said...

Cepat la bukak kedainl..mana tau ada yg best2, hehe

ch@ said...

karang blk kmpung pun mmbeli lg. hihiii.... sjk jd surirumah ni mmg beringat sgt. fikir yg penting2 je.blm lg shopping online dll. hihiii.

nur said...

eh mcm sama jer kita ni... pompuan katakan, ekekkeke

syuhadah said...

macam saya...semua nak beli...ada je alasan nk beli itu ini....kiranya, kita ni kategori normal la kan???hehhe

Don't Afraid to Try said...

lea,

aku plk pntg klu tgk tudung kt psr mlm...online2 dh kurang sikit...pntg nmpk tudung, mau nak rembat jer...hish2...hehe...

lps tu klu beli brg dapur - ikan syr ayam, bt stok mcm dok dgn famili...(sng klu ape2, nk p mkn kedai klu beli ikan besar mahalnya 2-3x ganda...)

mamaRIFQY said...

buke prelove cepat! mst ramai yang nakk!!