CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 15, 2012

Isnin yang.. Mmm..

1. Sabtu dan ahad kt kampung..seronok.. Enjoy the whole weekend..

2. Malam semalam sampai umah kul12 tgh malam..

3. Penat masih bersisa.. mujur dah siap unpack (tu pun sbb bawa baju sikit je)

4. Mr Asben out station ke Johor pagi ni smpi selasa petang..adoiii..

5. Perut aku masih xberapa nak sihat.. cirit n senak2..

6. pagi2 start enjin keta, bunyi pelik.. turun tgk, ada kaki tikus terjulur dr celah enjin..means, dah arwah tikus tu.. mmmm, time Mr Asben xde laa nak jadinye! tgh berkira2, nak bawak ke servis center ke..?? xkan aku nak kna bedah sisat tarik organ2 tikus tu kuar satu persatu..


6 sebab untuk monday blues..

tapi ada dua sebab untuk terus tersenyum..
ya.. 1, sebab adik.. 2, sebab kakak..
your papa is away for 2 days.. pls be nice ngan ibu ok, kanak2!

7 comments:

ch@ said...

hiks bersilatla for two days. yg sini xde for two weeks. campur siasat kes di penang three weeks. sabar je la.

Nad @ MamaZN said...

Comelnye budak2 ni...nouri nanges tak dlm flight?

kak tini (umialya) said...

comelnya 2 adik tu

:: Mrs.Eady :: said...

ALA COMEY COMEY!!

suhaina laui. said...

sgt2 comey!

CHeeSYaNa said...

kitorang g alor setar sabtu lepas.. ehehhe.. lupe plaks korang balik kampung :)

nur easy said...

happynya dua beradik ni..;)