CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, August 26, 2012

pertama kali raya BEREMPAT

selamat hari raya..
maaf zahir dan batin..
kembali bersiaran..selepas mencari mood yang ke bulam..huhuu..

terkenang2kan keindahan Ramadhan.. tapi memang mcm tu laa tiap2 tahun..
semoga bertemu lagi pada tahun hadapan..
memang excited abess laa nk raya taun ni..
sebab pertama kali BEREMPAT..
lama lagi ni nak BERLIMA..huhu..

alhamdulillah.. anak2 sangat sporting..
dalam perjalanan pergi dan balik..
pakai baju2 raya..
duk kt kampung..
bergaul ngan semua ahli keluarga, sepupu sepapat..
memang mudah kerja ibu,,huhu

gambar raya..? mmm, xpenahnya cukup ruang ni klu nak tepek semua..
tapi meh laa kita tepek 1-2..
KAMI berempat hari raya ke-2
BFF..adoii..balik kampung pun nk jumpa BFF nih..mujur 1 negeri

Dua2 'pengsann' dalam keta..

budak first time beraya..


p/s - petang td adik yang balik dr kampung bw 1 file yang penuh gambar2 raya kt Tawau..
rindunya nk balik kampung..tp kena laa ikut giliran..

4 comments:

nur said...

raya puas2 tahun ni sebelum beraya kat perantauan... hehehe...

Selamat hari raya :)

kak tini (umialya) said...

besar beg raya imaan, mesti penuh ngan duit raya

akma said...

selamat hari raya dari nayli and zara......

Nad @ MamaZN said...

mane de muke jantan si nouri ni
pandai2 jek lea ni, haha!
comey jek muke die..
lama2 dah beso nnt ayu la jadiknye, cam ibu die jugak ;)