CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, August 13, 2012

Mode kedekut aci??

Dah dpat..

sampul ye, bukan duit..haha
Tapi xde laa banyak mana.
Means kena campur lagi dengan y lain2 y dapat ms shopping.
Itu pun xcukup lg..
Ku berhajat, nk wat sampul 'bodo'..
kanak2 riang.. klu bagi duit raya..
depan kita dikoyak n dibalingnya sampul raya tu kan..
rasa mcm membazir plak bg y mahal2..

huhuu.. mode kedekut ke mode xnak membazir tu..?
p/s - UKM n Sony..memang TAKK la kan nk bg sampul mcm ni..tunggu ku naik jadi Profesor bleh laa dapat kut..hehe

8 comments:

kak tini (umialya) said...

akak tak dapat sampul raya 'free'pun tahun ni

CHeeSYaNa said...

Ofisku pon mmg dah lama dah tak bagi.. cost cut :(

Kak Izan said...

sampul free... emmm..boleh jer guna apa salahnyer... yang penting kat dalam sampul tu jer... :D

Kak Izan said...

sampul free... emmm..boleh jer guna apa salahnyer... yang penting kat dalam sampul tu jer... :D

Nad @ MamaZN said...

kalu gitu baek takyah kasi sampul, hihi..bebudak salam hulur jek duit, laaagi save ^_~

Aimmie Qistina said...

ukm keje kat mane ye..?salam kenal

Imaan09 said...

slm kenal Aimmie Qistina.. saya keje tutor kt Fak Kejuruteraan..

nur said...

kat sini lagi jimat, tradisi bagi duit raya takde... hehehehe