CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 5, 2013

Pikir RAYA.. aci..?

bila tgk bilangan puasa yang tak ganti lagi.. memang sangat TAK ACI..

tp makcik ni kengkunun nak buat persediaan awal..

memang awal sesangat lahh..
sebab kan dah kata, baju2 kenduri kawen adik bebaru ni nak buat baju raya belaka
ye..ku SERIUS

Orang dah tengok..xsurprise?? lantak lerr..
aku takde hal..
huhuu..
nekad + desperate namanya tuh..

Walaubagaimanapun..
teringin nak tambah 1 set lagi..

tetiba ku kegilaan dengan Burberry..
sebab orang pakai nampak cantik+encem+comel

lalu ku berangan..
raya ni kami berempat beranak nk buat gabungan antara baju-baju di bawah











tantek kann..???

apa..? shirt yang ladies tu sesuai utk orang kurus je???
korang saje je tau!

mmmm, persoalan..

1) Burberry betul (ori) mesti mahal kan..?? y imitation Made in Chi** pun jadik lerr..
2) raya2 ada ke org pakai baju santai2 gni selain baju kebangsaan..?

**entry lompat2 namanya nih.. banyak hutang aku nak hambur kt blog ni..masa je xbg keizinan**

7 comments:

Nad MamaZN said...

Aci jek :)

Yaati Nor said...

haah ok jek

aThidEaN said...

hehehe i pon tgh pikir nak pakai theme burberry cap china ni..

ch@ said...

belasah ja. cantik sgt. sedondon.

kita pun pakai baju tahun lepas. beli baju utk anak2 je. dah bertambah seorang lagi maknanya kena jugalah buat baru utk sedondon. adoiii.

:: Mrs.Eady :: said...

ok jekk...

Nia said...

Salam ziarah ya,..saya pun tak habis ganti puasa lagi,..huhu..

Burberry memang chantek! Nampak kelas aje kalau pakai.

P/S : Saya pun beli imitation jugak,..shhh, jgn bgtau org..hehe

Jemput Join Lucky Draw
Jemput baca Info Supplement

Anonymous said...

yang penting kita rasa cantik, rasa selesa..hehe...bleh pecah rekod, kalau belum pernah org buat lagik..aku dah dapat bayangkan si nouri and si ruhil dalam baju2 gaun camni...super smart xspesli dalam warna biru..coz i like biru :) kam