CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, June 18, 2013

Godaan

baru-baru ni aku beli baju ini
Haley Chiffon Blouse - Maroon 
cantek.. pakai selesa.. cutting ok..
belakang tutup montot besarku..itu y penting
Haley Chiffon Blouse - Maroon
dah beli online, sign up skali..

masalahnyaaaaa.. 
poplook asek laa hantar email, discount..
hantar email produk terkini..
produk lama, warna baru laa..
n halfmoon nya pun bleh tahan cantik..
 
godaan tau!!

tp susah jugak, aku y belum kaya ni, aritu beli poplook harus laa poww Mr Asben..
ni klu tergoda nak beli lagik, xkan nk pow dia lagikkk..aiyyook!

pastu aritu 'berkenalan' dengan site ini

bahaya xbahaya, sila layari..
godaan betul produk2nya..
terutama dress

makk aiii..bleh buat x tdo malam..

masalah terbesar tau x apa dia..???

butiknya hanya 5minit drive dr umah aku..huhuuu..
ada jugak ku terjah kang..

aii ko ni mmg dasarr..
hahaha

6 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

cantik nyer!

Nad MamaZN said...

Baju poplook tu cantek!
Kite ada gak kaler pink hee
Tp jarang sket kan?
Edz tu dress dia mmg cantek
Harga pun cantek :)
Aah dekat dgn umah lea kan?
Hee
Sila la bertabah :)
Ada rezki lebih apa salahnya reward pd dr sendiri :)

CHeeSYaNa said...

Haley dress poplook - saya ada 4 helai (sorok muke)... sebab takleh tahan!! sbb mememenuhi requirement and sorok perut buncit..
EDZ pon suke!! g la butik die.. budak2 tu rajin melayan.. bile pegi, try semua baju dier.. eheheh.. diorang tak kesah pon.. tp tu la, dress die semua labuh2 sangat menyeret lantai.. kena alter la pulaks.. tapi blouse die best! tutup bontot jugaks! :)

Kakzakie said...

Wah.. bestnya kalau dekat aje. Kalau kakak memang dah terjah. Tak beli pun cuci-cuci mata dulu apa salahnya:)

Fizah said...

tunjuk gambar ko pki baju tuh..nk tgk real punyee ;)

Yaati Nor said...

saya pun hampir tergoda kat the pop look tu sbb tgk cutemum.tp alhamdulillah xde saiz den xxl xdekot..lego den..EDZ ni geram tgk budak opis pakai..sesuai tok org tinggi dan besar..tp mcm lebih dari harga budget..hahaha sabar..jahit sendiri la gamaknya..hehehe