CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 24, 2013

Ahli baru rumah KAMI

nopp.. jalan pikir melencong2.. 
bukan lahh seperti gambar di bawah ini.. 
mahupun seperti dalam pikiran sedara sedari..



haih laaaa..

katanya..
klu kerja MAS bleh dapat tiket g melancong setiap tahun..

klu kerja celcom ke maxis ke digi ke dapat laa apa2 privilage line free ke..unlimited qouta internet ke kan

klu kerja KFC, bleh makan ayam hari2..

mmm..apakah klu kerja buat TV kena beli TV baru setiap tahun??

welkam home...!
 
Layankan aje laa orang penat2 kerja buat Bravia hari2 tuh..

bleh ibu tumpang sekaki
n pasni xyah g panggung wayang dah ye..

6 comments:

Don't Afraid to Try said...

lea,

sony bravia mmg terbaekkkkkk!!!!!

tp aku xsempat nak angkut hari tu...dapat sharp AQUOS jer...sbb harganya murah 799 utk LED 32 inci..

nur easy said...

waaa.. syiok ni :)

Nad MamaZN said...

Ehh ada sale utk staff ke?
Melepass sudaaa
Hahahha

*azni* said...

aritu ada sale utk staff kan..makcik sy ckp byk brg murah tp sekadar dgr jela..duit nak melabur utk raya..huhu..

ch@ said...

wawawa...cpt pasang. nak tengok deco2 ni. bestnyaaa.

CHeeSYaNa said...

TV sama la kita.. ehehehhe.... tak boleh tahan sbb harga berbaloi2 sgt :D