CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, November 17, 2011

xmampu..

sekadar luahan sedih..
ibu mengandung..dan mungkin anak dalam kandungan sekali..
dan mungkin anak itu boboi..mungkin kah???
belum dapat dipastikan..sbb cek up utk double check aritu..
rapat bebeno kakinya

tapi sedeh betul..
dah 2 minggu xtgk EPL..huuuuuuuuuuu..
2 mgu sudah bz dgn raya haji..
bila ada game mlm, dah 'tekelipiaq' dah aku..
mgu sudah derang xlawan, sbb england ada game piala apa ntah..
adoiii..

kan ada game bola lain??
ohh..tidakkkk..
xmampu nk mengubat kemaruk aku nk tgk pemain2 kesayangan beraksi
tgk bola yang SEA games..laagi laa..
xcukup terror ka?
xcukup professional ka?
xcukup emsem2 ka?
semua di atas.. hahaha..

p/s - aku pun pelik kenapa sgt kemaruk dgn itu game skang ni!

10 comments:

semut-terbersin said...

mungkinkah sbb pembawakan boboi?? jeng jeng jeng..

:: Mrs.Eady :: said...

hikhik..saya jugak suka game bola :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam...dah mamanya asyik negok bola jer,baby boy kot!!hikhik

Nad @ MamaZakwan said...

diorg ada friendly match ngan negara2 lain
pe kate tekan jek CH 811 ~ CH817 tu
tgk mana2 game yg ada..
yg delay2 la tapinye, hehehe...
ke nak kene tgk yg baru2 jek =p

Nurul said...

mebe boy lah tu..

dulu saya sggp bgn koll 3am tgk world cup...

anak kuar..boboi! hahaha

Salina@IbuAqil said...

Boboi le tuh.. Hik3!!!

sue zainun said...

ahaaa ada kemungkinan....:)

ayu said...

insyaallah boy la tu ..hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

boleh je share.. kalau kat sana nampak akak tegur la.. mata akak ne rabun haha

littlehumblelynn said...

nak dpt boy nih..