CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, November 2, 2011

Legend Ohh Legend

teringat hutang entry pasal Legend Holiday..
tapi harini bukan nak bayar hutang..
just teringat sebab Nad buat entry pasal percutiannya ke Legend Water Chalet..

Untuk makluman..buat masa kini..
hotel2 yang masih di bawah naungan Legend Holiday adalah
  1. Hotel Legend, Cherating..
  2. Hotel Legend International Water Homes..skang dah jd Grand Lexis, Port Dickson
  3. Hotel Legend Water Homes, Port Dickson..
Hotel Legend Kuala Lumpur sudah beralih pengurusan, dan kini tidak lagi bernaung di bawah family Legend
dengar cerita dah bertukar nama kepada Sunway apa ntah..xingat..

Ramai jugak yang konpius antara no2 and no3 tu..
tapiii, rakyat malaysia ni mmg kaya!
bila call aku, mesti nak yang no2 tu..huhuuu..

tuan badan pun x dpt g lagi..mahal ya amat!
but still, asek fully booked..and customer keep on asking about the third one..

setakat ingin memberi gambaran harga..
baru2 ni ada y book nk masuk 19 Nov.. means, sabtu..category : weekend..
harga y aku tawarkan, RM560..
mahal kannss????

untuk sesiapa y mampu, dan memang berniat nk pergi sesangat..boleh laa cuba..
sebab harga walk in / direct booking dr hotel adalah RM6xx..
wuhooo..
keistimewaan Grand Lexis..
  • paling teruk 1 king bed..y lain semua king bed 2 bijik..muat 6-7 org kut ek..
  • ada private pool dlm bilik..bestnyaaaa..leh berendam lama mana pun nak..
and bg y islam, klu sesama keluarga, bleh laa pakai y seksi2 pun..
drpd mandi kt pool terbuka, lg laa kena swimming suit muslimah bagai kan..
  • bg sea view, bilik atas air!
  • lantai kaca..bleh tgk air laa kt lantai..

beshnyaa kan!
aku pun xtau laa bla boleh sampai ke sana..

harga utk legend water chalet lak
jarang org tanya pasal ni..
mgkin sbb alang2 nk g bercuti, baik g grand lexis kan..
jd harga suatu masa dahulu masa nad book..
guna membership aku, dapat RM270 *ek nad??..xbrapa ingat
tp masa tu direct booking atau walk in price RM4xx
keistimewaan Legend Water Chalet..bleh laa tgk kt blog Nad

Legend Cherating..
y terbaru aku tolong tanya utk someone..
11nov..jumaat .. harga RM185nett/nite..
harga walk in/direct booking from hotel.. RM276nett/nite..

so..itu laa sedikit sebanyak gambaran..
keistimewaan hotel2 di atas, sila google sendiri ek, utk tgk gambar2 besh..
tetapi harga y aku sebutkan di atas ni, ikut pengalaman y terbaru aku tolong book..
akan berbeza ikut tarikh,jenis bilik dan ikut carta Legend Holiday y aku sdiri xtahu..
bila ada org tanya, baru aku tepon Legend Holiday utk tulung tanya..

anything..roger me okay!
013-dua26tujuh01enam
zalipan2503yahoocom

3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

huwaa..biler bleh dpt pegi nihh....

mama tisya said...

mmg tringin gk nk pegi yg no 2 tu...bestnye dpt swim2 kt private pool tp ntah bila la

Myra Jay said...

Aduhhh tak termampu dengaq harganya..

Mudah-mudahan 1 ari nanti.. :)