CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, November 24, 2011

Jantina baby baru..

tahukah anda semua..
aku dan Mr Asben ku..
telah memutuskan..
bahawasenyeee..kami berdua..
xnak tengok jantina baby di dalam perut ini 
sehingga beliau lahir..
huhuuuuuu..

kalau Gegirl..
kelebihan :
  • hampir xyah beli baju.. baju ruhil melambakkkk.. dah pack cantik2..hanya perlu unpack je lagik.. pengalaman aku : beli baju kt budak2 kecik ni, memang sampai bila xabes2.. xberenti2..xstop2.. Ruhil dulu sbb asek membesar..so, baju dia mmg asek beli.. tp adik nnt..boleh laa pakai baju kakak, sbb kakak ada baju 'semua peringkat umur'..hehe
  • aku dah ada pengalaman jaga baby gegirl..mungkin akan berbeza laa dari satu baby ke satu baby.. tp bagi aku klu sama jantina xbeza banyak sangat kut
  • aku dah ada pengalaman menyusukan baby girl..ruhil imaan laa.. hehe
 tapii..
  • serious aku xde nama nak bg klu Gegirl..xpasti nk R ngan I ke, nak totally different ke.. nk kekalkan nama Ruhil atau Imaan ke..ntah dan ntah..tapi xnak fancy2 sangat..maksimum 2perkataan dah aa.. ada cadangan??? haha 

kalau Boboy...
kelebihan : 
  • aku ada beberapa koleksi nama utk baby boy..huhuuu..
  • bes laa.. sbb ada sepasang!
tapii..
  • baju kena tambah sikit laa.. xpe..boleh je.. no prob..hahaha..
  • serius aku takut nk susukan baby boy.. ramai kata mereka menyusu lebih ganasss..pastu demand sgt tinggi.. pastu macam2 cerita laa.. tp walau cmana pun, aku rasa klu dah rezeki baby tu, susu cukup je.. aku laa..tahan x tahan..hoho..
  •  
    mana2 pun xpe..yang penting sihat! 
    (ayat standard..)
     

    5 comments:

    pizet said...

    janji sihat sudahlah..kan kan reserve la nama untuk both gender...kalau kuar jantina apa pun dah ready dah

    littlehumblelynn said...

    yes..janji sihat!!

    Nad @ MamaZakwan said...

    baby boy takde la nyusu ganas2, huhu! ;)
    jangan risau...

    emm, cdgn la kalu baby girl letak rania imaan ^_^

    moga segalanya selamat ye..mana jantina pun takpe ;)

    ch@ said...

    smoga smuanya slmt lea. part bf tu, rasanya mmg baby boy demand tinggi.then, asyik nak berkepit je.kita dh rasa menjaga dua jantina berlainan, beza mmg berbeza. heheee.

    umialya said...

    rasanya sama je demand mereka, xmo risau2