CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 2, 2011

Untuk Mak Nah

Si wildan anak maknah tegur On Board sticker imaan kt keta aku..
hehe..dah laa kecik lagi..5-6 tahun kut..
budak lelaki plak tu..
pandai gak dia menghargai 'seni'..ngeh3..
maka aku dgn berbesar ati, nk adiahkan pada mak nah..

bila anak ada 3 orang aku pun berfikir2 nk wat cemana ek..
ini hasilnya..

sbb sebelum2 ni buat y single atau double je..

10 comments:

eda_ej said...

yg blah bawah tu comey.. yg skali 3 tu pon comey.. sume comey..

Ibu Iman said...

za, nk tempah la... berapa ni?

Imaan09 said...

eda : makacih..

ibu iman : y design keta bawah tu rm15 xtermasuk postage..klu nk tempah, emel ek..zalipan2503@yahoo.com

Mama Rayyan said...

Cantik...nak order gak....

nur easy said...

ha cantik y keta tu? nak juga boleh?? ;)

Fatima Saiful said...

suke laa tgk sticker nih!!geram...tp da kene sound awal2 ngn hubby.huhu~no tampal2 sticker2 nih kat kete sebab da bertinted cermin.ade solution tak lea?NAK 1!!!!!!

Nad @ MamaZakwan said...

cantek..sangat la kreatif ibu imaan ni...tggu nak email order sat na..hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

leh je delee, tapi delete komen sendiri la kan ada gambo tong sampah kat komen tu then klik tong tu then akan kuar window tanya nak delete atau tak then klik delete...tak pernah try ke?melainkan blog yang jenis kena approval dulu, tu kena owner approved then baru leh delete tapi dah terlambat la tuan blog dah baca dulu komen tu

Norfadzillah Mohd Rosli said...

1st tyme komen kat blog k.lea..hehe~
just nk tanye..
kat mane nk beli wrapper ni ye?
nak cari tp xtau namenye =)

Imaan09 said...

ifa.. wraper tu panggil 'felt'
bleh beli online.. xpun g kedai jual barang2 jahit..klu kt cni, ada satu kedai jahit seksyen4 tambahan, karysma store..situ banyak laa..

anje : tu laa y jenis approv2 laa y kompius tu..

nad : dah reply..

amy : dah reply..

take : dengar cakap boss tu..hehe

nur : bleh..