CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 28, 2011

..Dapatkan Percutian Lebih Murah..

**entry melekat japp**
..Saya adalah DUTA Hotel Legend ..
saya boleh membantu anda menginap di hotel 4 bintang dengan harga yang lebih murah..
Diskaun sehingga 30% utk semua jenis bilik penginapan..

&


dan sedikit diskaun (xsampai le 30%) untuk anak2 Legend y lain :
    berita baik!! hotel berikut juga bleh dapat sedikit (dlm 10-15%) diskaun..
    • Hotel Rosa Passadena, Cameron Highland
    • Strawberry Park Resort, Cameron Highland
    • Copthorne Orchid Hotel, Penang
    • Grand Riverview Hotel, Kota Bharu
    • Grand Season Hotel, Kuala Lumpur
    • Aseania Resort, Langkawi
    • Kampung Tok Senik, Langkawi
    • Le Paris Hotel, Port Dickson
      The M-Suites Hotel, Johor Bharu
    • The Zon Regency Hotel, Johor Bharu
    • The Legacy Hotel, Melaka
    • Damai Beach Resort, Kuching, Sarawak
    • Riverside Majestic Hotel, Kuching, Sarawak
      Terms & Conditions apply
      Sila hubungi saya untuk keterangan lanjut dan syarat2..

      zalipan2503{at}yahoo.com
      kosong13-dua267kosong16
      kosong13-duakosong92lima03

      to appreciate my price..u better check the price you can get first.. :p

      Maklumat lain berkaitan percutian murah, klik Label "legend"

      51 comments:

      Mrs.Eady said...

      hai..saya dh e-mailkan..:)

      umialya said...

      wah... rupa2nya duta 'Legend'... bleh le lain kali

      LyNn'Azlina said...

      dah send kat email....nk tau lanjut

      SyUhAdA said...

      besnye..
      tp x rncg nak g mne la plak..~

      .::: Princess MOMOY :::. said...

      momoy pernah stay kat The Legend International Water Homes, Port Dickson bulan lepas.
      memang terbaek laa bro!
      Beza Antara HARIMAU MALAYA Dan HARIMAU MALAYSIA
      Boleh ker cara ni naikkan TRAFIK ?

      Imaan09 said...

      princess MOMOY..semua org kata tmpt tu besh..xpenah sampai lg.. dgr cerita, swimming pool dlm bilik

      Fitri Senin said...

      wahhh...duta hotel legend..
      saya br nk buat one event di sana..
      Hotel legend KL.. :)
      Cant wait..
      nanti sy nk email la kat u...sy bercadang nk cuti2 malaysia dgn family..plz tell me about the good price yey.. :)

      littlehumblelynn said...

      imaan09

      wah bestnya..bab swimming pool dlm blk yg plg best..tp tgk kat web rega rm450..gulp!!telan air liuq!!

      Ummi AmnaAmzar said...

      best nih!! suka tang no tipon tuh!!

      bunga_ros said...

      menarik ni..

      Izzatul Iman said...

      terima kasih tinggalkan komen kat entri GA di blog saya

      tak lah...saya bukan orang jepun cume pernah la belajar bahasa jepun dulu...masih berminat nak teruskan tapi sebab kekangan masa...

      .::: Princess MOMOY :::. said...

      yup swimming pool de dalam bilik dan depan bilik
      dan siap de jakuzi tengah ruang
      memang best. malam2 suka jalan2 kat tempat laluan titian antara rumah2
      romantic betul

      ekinashikin said...

      bestnya..tgh nk crik tmpt celebrate anniversary ni..hehehe

      azura samsuddin said...

      menariknyer... berminat sungguh ni ;)

      mama tisya said...

      wah kalo dpt 30% kt legend water hommes tu best tu..ada private pool....valid smp bila ni

      nur easy said...

      erm teringin gak nak ke legend water home tu. harap2 panjang la promosinya.

      MaMa3H said...

      wah..bestnya...duta legend rupanya....mcm best jer legend water home tu...:)
      sampai bila promosi nie....

      Imaan09 said...

      mama3H.. promosi sampai keahlian saa tamat..which is, 20tahun lagi..hehe

      UmiDAnisH said...

      Saya punya booking jgn lupa na... hehe

      zaikulim said...

      rugi kat penang takder..

      umiliza989 said...

      bestnya,,,dapat jd duta
      mesti banyak benefit dpatkan bila jd duta nie

      Myra Jay said...

      Kak, MJ pun nak maklumat lanjut pasal hotel tu, nanti MJ emel k :)

      AkmaFaizal said...

      macam best jer ni..boleh gak p cuti2 malaysia... :)

      ♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

      wah jadik ahli ek...mesti banyak diskau dapat kan....ala hotel mutiara tak de la dalam listting...

      dyanzjha said...

      sekadar mencuba..
      http://complicatedzone.blogspot.com/2011/02/giveaway-pizza-by-imaan09.html

      dyanzjha said...

      cam best jerkk...
      ^_^

      dyanzjha said...

      kalau ade peluang nak gak g tempat nie...
      tp mglin after abes blaja laaa...

      mariah_smile said...

      berminat ngn hotel cameron hghland.. sehari boleh dapat berape bilik ye??

      Imaan09 said...

      zaikulim..kt penang ada laa..orchid copthorne..

      Imaan09 said...

      mariah_smile..

      dalam satu masa, saya bleh book max 2 bilik je..
      tp cameron sangat susah nk dpt..fully booked memanjang..
      tp bleh try laa klu nk..mana tau ada rezeki

      ~dYaHaHa~ said...

      waaaaa..duta legend dan duta pizza...nak berbaik dgn mommy imaan la..hihi

      aNiM said...

      bestnye..
      cuti2 malaysia taun ni bole book kt sini je ek.

      (^_^)/

      miera momo chan said...

      wow...da ade idea nak bercuti ke mana nanti...baru je survey harga2 hotel yg sis mention tu... kalo kompem saya emailkan nanti ;)

      Mrs. Asida said...

      ooo tak pernah lak pergi hotel ni..

      ...mommy jue... said...

      sejak ada anak nie, tak pernah lagi pergi bercuti kat mana2.. anniversary nie ingat nak bcuti lah.. familymoon....

      azie said...

      wah...best nye..bila la nk cuti skolah nie...bley la pg bcuti..syok2...

      AkmaFaizal said...

      ha ah..next week dah cuti sekolah..mana nak pi ek.. :)

      Hana Kirana said...

      Boleh juga ni plan mana2 untuk sambut ulangtahun ujung bulan ni.. nanti kite emailkan.... tq

      cempakakuning said...

      The Lagency hotel melaka....mmg cantik.

      MRS. K said...

      saya dah emel... tq

      APAIZAH said...

      menarik nie...next holiday maybe cameroon...emm dah ada idea dah..hehe

      mariah_smile said...

      owh.. sehari max 2 bilik.. macam hotel saya jugelah. wah, kayenye saya ada hotel hehe.. tp hotel saya bukan hotel legend.. sy heritage club... leh tgok cni share info

      http://manis2madu.blogspot.com

      hm, btollah. sy booking cameron hglnd pun asyik penuh je...

      nanakimie said...

      wah,jadi duta tuh:)hehe...neway thanks inform nana..ase hari tuh nana da tingalkan 2 komen:)xpe2..ni nana tinggalkan lagi..hehe

      Fieda said...

      wow...menarik...kena tggu cuti2 malaysia la ni..

      Adyshariz said...

      pasni boleh dtg sini kalau nk penginapan diskaun..insyaAllah

      kakngah said...

      hhmm.. meanrik ni..
      valid tak masa peak season???

      deqlis said...

      wah menarik nie...
      insyaAllah jika rasa nak cuti2 lawat blog ni e dulu:)


      valid sampai bila??

      zahidah dihaz said...

      WAH..BESTNYA...

      OUT: SIS, CERITA MY GIRLFRIEND IS GUMIHO MEMANG BEST...AKSI DIA CUTE....

      nazrul said...

      Wah...best info.

      zahidah dihaz said...

      sis, sabah n labuan tak de ke?


      New Entry:
      [Penempatan ke program matrikulasi] Tahniah Muhammad Hanif

      Anonymous said...

      mcm mane nk email to u? mana email add? nk booking legend cherating.please reply asap. TQ.

      Azlin