CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 24, 2011

Kpd Bakal2 Pemenang GA PIZzA..

Tarikh tutupnye esuk ye..
by weekend akan ada pengumuman pemenang..
sila laa alert..
kang ada y merajuk..
ada y kata xinform..(penganjur kena inform ek..??)
kang nk pos adiah pun xleh sbb xde adress
macam2..

antara sebab ku buat syarat "komen minimum 2X" tu sbb nk suh korg alert laa.
sbnarnya klu x komen pun xde laa aku DQ korang..
tp kan bagus klu slalu jenguk cni..
bleh aa tau update2 pasal GA..
wokeh..

sila cek nama anda disebelah kiri..
klu ada y terlepas xterjah, masih diterima..
dgn syarat ada tersenarai di kiri blog ini..
jika tiada..maklumkan segera..sblm weekend ni laa..
Hokey..
best of luck smua!

kepada y wish Happy Becoming Besday kt aku..
tp very much!!
aku doakan korang jugek dipanjangkan umur..
murah rezeki..insyaALLAH!!

p/s - still hv no idea wut to do on my besday esok..
nak harap surprise atau adiah berharga..?
xde laa..xharap pun.. sbb besday ni bukan makin muda..
makin tua laa kan..
dah 2puluhtujuh tahun dah...huhuuuu..
anak baruuuuu sorg..uppss..!
sekian sesi selingan..

9 comments:

my shaizhar blog contest said...

ye .. nama saya ada no.28

Fadzillah Kamarudin said...

ada...
no. 4...

Happy Birthday dear...

LyNn'Azlina said...

selalu jer kenguk sini...dah lebih 2x komen..hehe...
happy birthday yer sis...
ajak husben g candle light dinner..hihi

MamaRifqy said...

hehhee..nanti chekkkk..heheheee

Anne said...

baru buat entry join GA. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Ada nama di no 3....

Adyshariz said...

insyaAllah...moga ada rezeki aisha

whiteapple said...

HEPI BIRTHDAY LEA!

AkmaFaizal said...

Alhamdulillah, dah ade nama. tapi rasa2nye tak salah BW kan..barulah up traffik tak gitu?
hepi besday..