CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, March 8, 2011

Krabb | wall frame

Dalam entry INI ku gtau si Imaan kacau projek bapak dia kan..
meh kita lihat projek apakah itu..
taraaaa..
*
*





*

yaa.. pasang cermin IKEA..!
KRABB mirror..
beli 2 set..PECAH 2 pcs..
tinggal 6 pcs ni je..
pasang smpai 4-5jam..
asek lari je ukurannya..
pastu Imaan duk mengacau..
maka telah di'halau' ke swimming pool..
hehe

Ini plak projek aku n adik2 aku..
buat WALL FRAME sendiri
tgk kt kedai mahalll..
terasa cam nk wat sendiri..
hasilnya..


kos.. bawah RM10..ngeh3..
umah kitorang umah kos rendah..haha

tempahan??owhh..x amik..!

11 comments:

Cute MuM said...

cantik wall frame tue.. nampak macam mahal..
cantik deko rumah..

atie @ ejay said...

waah..cantiknya wall frame 2:)
cari idea utk hias rumah baru nanti hehe

Fadzillah Kamarudin said...

cantik mirror tu...
unik...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

cantik :)

Yaati Nor said...

cantik nya umah..ini dah kena beli umah sendiri ni..muda2 eli umah bagus..

lie_zang said...

senget...

nur easy said...

best2.. awat xleh tempah ni? hehe

Huda said...

cantiknye :) if ada umah sendiri nnti nak decor camni gak :)

Mama Rayyan said...

cantik la wall frame tu...mcm ne nak buat ye?susah tak?tak kreatif la nak buat benda2 mcm ni...

Ibn Wahid said...

miring..

wan nurul hezrina abd halim said...

cermik ikea tuh klau letak kat meja makan dkt wall lah mmg cun beb