CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 25, 2010

Happy Besday To Me

nguah3.. sedeynye bunyik.. wish sdiri2..
x laa.. smlm kul 12tgh mlm Mr Asben dah wish..n, pg2 ni ada 3 org kwn lama wish jugak..
beshnyee, sbb kwn2 lama pun ingat lagi besday kita kan.
n x lupa adikku2 pun wish..muahh..sayang cek su ngan pakcik zan..
makasih korang..

pg ni g ofis, cam biasa, smpi2 on PC..
tetiba document suma xde..
keadaan content dia sume sebijik cam masa baru dapat aritu..
huwaaaaa.. tau apa y terlintas kt kepala otakku y kreatif nih??
"ada org nk wat suprise besday ke kt aku..?"
hahaha.. prasann..
tetiba terasa nk restart.. restart je, ok balik, suma ada..ngeh2..
rupanya PC ni yang wat besday suprise..
Hai..pc..pc.. the problem is i did not get suprised! nak sakit jantung ada aa..
mana x nye, suma document master aku dlm tu weh..
merabahaya btuii laa..

wokeh..
di hari jadi ku ini, aku berdoa semoga TUHAN jadikan aku:

1) Hamba yang lebih merasakan dirinya hamba
2) Isteri yang lebih memahami suamiku, Mr Mohd Zarif
3) Ibu yang lebih mengasihi anakku, Ruhil Imaan
4) Pelajar yang rajin dan berdedikasi, berpandangan jauh, terbuka minda, diberi ilham, dipermudahkan segala urusan berkaitan study master nih.. (sbb ni y plg aku takut)
5) Insan yang lebih mulia hatinya kepada seluruh umat manusia, terutama keluargaku, shabat2ku dan kawan2 pembaca di alam maya sekalian..

Amiiinnn..

p/s - aku dah 26 tahun pada arini......

4 comments:

Fizah said...

happy birthday laling...i igt cuma lambat wish je...blh? hihi

...hugsss from me...

umialya said...

tak terlambat lg ntk akak ucapkan happy bday.. moga panjang umur, murah rezeki

sori.. baru sedar n3 ni..

Imaan09 said...

pjot, yeah, buleh2..muahaha..

Imaan09 said...

kak umialya..tq ya