CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, March 12, 2010

CD..CD..

yay~
I just recieved another three pcs of CD. Laju btul kangaroo tu melompat antar.
kali ni 2 coola (mint kaler) n 1 QQBaby(Biru)..
So, semuanya ada 6CD..mm,cukup laa dulu kut.. lagipun ku jenis y ari2 basuh baju..sbb tension je tgk bj melambak2 menunggu untuk dibasuh.
6 CD.. klu nak banding ibu2 di luar sana laaagi banyak CD kan.. tp ku mmg pakai mlm n weekend je.. sbb taska si imaan xnak uruskan.. sblm antar ku dah tanya.. bukan laa xnak uruskan,bos dia kt ok, dia suka, tapi dia xyakin nk ajar2 anak2 buah dia yakni kakak2 y jg baby tu untuk handle dgn baik..
Ku pun hormati laa keputusan dia y berterus terang tu..lagi pun xnak nnt kata OK, last2 ntah ke mana hala CD2 ku..elok2 nk jg alam sekitar, jd sebaliknya plak kang..
Taska tu setuju nak handle EBM ku ari2 pun kira dah cukup bagusss..ok..xsabar nk pre-wash..huhuuuu..

mm, nak berangan jugakk..mm, kalau laa pasni nk tambah CD lg kan, aku naaaakkkk..

erm..

Lunatots y wording kut..

xpun..ada 1 website tu ku tgk, jual coola y corak2.. cumilll je kaler kuning n pink (i likkkeee..)

mm, harus masuk dlm wish list nih!

2 comments:

umialya said...

selamat berCD wat Imaan..

Zaliha Wahid said...

ya..terima kasih auntie umialya..!