CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 15, 2010

Balik Kampung..

Yay~.. ati ku berbunga2..plus berdebar2..
Nak balik kampung..yeye..yeye..
Lamanya xbalik kampung..
Tetiba Mr Asben dijadualkan ke China hujung bulan ni..
Walaupun 5ari je, ku xnak mati boring selama 5 ari itu..

Maka, ku mengambil peluang untuk pulang ke Tawau..
Wahh..last aku balik kampung pd Mac 2009.. setahun beb!
Mak aku mesti dh rindu banget sama si imaan..
Moyang dia y dua org tu, jgn cakap laa.. coz derang xpenah lg tgk cicit first derang nih.
Wahhh.. lambatnyaa masa berlalu..

Ku berdebar sbb kena hadapi cabaran uruskan imaan sorg2 dalam flight..
Klau bapak dia ada senang sket kan..
xpa, bila lg nk belajar. Harap imaan xmeragam..

Uhh!ku xsabar..
Tawauuuu..we are coming to youuuu..

7 comments:

Miss Q said...

balik berdua sahaja ke?? moga-moga senang la nak handle yek!

join my giveaway: http://karipapsayur.blogspot.com/2010/03/lucky-giveaway-by-mommy-qastalani.html

Zaliha Wahid said...

yupp..tu aa, risau gak nih

Fizah said...

yuhuu...imaan nak nek belon :D

harap semua berjalan lancar ok!

MamaCira said...

salam org kampung!
bestnya dapat jumpa org kampung di alam maya ni..
hehehe...
bila balik?? aku pun balik jugak bulan depan!

Zaliha Wahid said...

MamaCira..tu laa pasal.. mamacira ada pengalaman ka handle bb sorg2 dlm flight?? runsing nih..hehe

Zaliha Wahid said...

belon..imaan bukan tau pun dia nek belon..hehe. adni pekabar?

MamaCira said...

pengalaman yang x dapat dilupakan!
kalau rajin belek2 post aku yang lepas²..