CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, March 2, 2013

Tertunai Hasrat Hati

ALHAMDULILLAH..

selesai satu kepeningan di kepala..
hasil gabungan tenaga dan idea ngan BFF..
kami share besday party kat taska..
sbb anak2 beza tarikh beberapa hari sahaja..

 Kek untuk dipotong dan diagihkan kepada anak taska..
masalah BESAR kerana kawalan pemakanan yang KETAT sangat dari tuan taska..
minta mahap makanan junk food/chocolate related food/manis/berperisa boleh hantar ke taska
tp hanya sampai depan pintu sahaja..
haha..
means STRICTLY not allowed!!

sudahnya kek yang dibenarkan iaitu kek sponge plain tu aku ganti ngan yang di atas
Kek batik sugarlessss - gabungan cream cheese + biskur marie yang direndam susu n susun dengan tekunnya.. tq Cek Su.. jasamu dikenang.. ..
 ahhh..puas hati design sendiri..hehe
yang putih untuk pengasuh - ada makanan manis2..
 yang pink utk kawan2 nouri-hannah..
kandungan : air kotak soya - kurma - kismis- balloon - apam polkadot (minimal sugar n flavor..huhaa - saya bangga menjadi Parent Al-Humairaa yang TAAT) y aku n kak liza kerjakan..
 kek di atas utk masuk goodies bag pengasuh..
bilangan derang ada sikit sajok.. n kurang pantang larang..maka aku beli je..
malas nak buat

tambahan lagi - juga ada Pasta yang digoreng secara sihat dan penuh khasiat oleh Kak Liza ibu Hannah..
juga untuk anak2 genius..

gambar xsempurna - in the making sebenarnya
ini special utk tuan taska ngan Kakak pengasuh jugak..
diserahkan dengan ucapan..
"jasa kalian mengasuh anak2 kami sentiasa dalam ingatan..dan hanya ALLAH mampu membalasnya"
pesanan kedua lak.. "JANGAN bagi anak taska makan pavlova ni.."
haha - mode xnak kena sembur ngan Tuan Taska..hehe

Hujan lagi di dalam hati - selepas majlis.. seorang kakak Taska mohon ampun maaf salah silapnya..
kerana hari ini hari terakhir dia bekerja..
sempat peluk cium my Nouri sebab dia penah jaga..
huwaaaaaaa.. part kakak berenti ni seringkali buat aku sedihhh sangat!
Hanya ALLAH akan balas jasa mu Kak Zira..

2 comments:

umi alya said...

tiba2 bertukar kpd mood sebak bila smpai ke noktah terakhir,huwaaaaaaa...

(ada lg ke goodies tu?)

nurbijen said...

Tahniah kerana jadi parent yg taat....
Happy belated birthday to your Nouri... semoga terus membesar dengan sihat dan pintar :)