CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 13, 2013

PREGNANT..?

ye.. kepada yang sedang pregnant..
dan yang baru2 tahu dia pregnant..
sekalung TAHNIAH..

saat itu, berapa kali pun dalam hidup seorang wanita..
tetap laa INDAH dan MENGEJUTKAN..

rakan blogger seangkatan..ramai yang sedang n baru mengandung..
KALAU aku ngandung lagi..anak ketiga..
tapi rakan2 blogger seangkatan ni
ada yang ketiga jugak..
ada kedua..
ada yang xsangka..
ada yang dah lamaaaa nak baru dapat pulak..
ohhh.. tumpang gembira dengan berita baik kengkawan..

ni baru MARCH.. means semua baby 2013 la kan..

kepada :

.. dan semestinya ada ramai lagi yang tak disebutkan di cni..
SELAMAT MENEMPUHI SAAT BAHAGIA..
40 minggu nan indah..

haku???
hahaha.. semlm sembang2 SMS ngan sahabat seangkatan masa zaman ngandung Nouri..
katanya "zaman kita dah lepas la.. kita geng sezaman ngan Nad MamaZakwan.."
Nama ko jugak-naik nad

yes..
aku tunggu geng ni plak ngandung.
pic bukan aku punya.. DIULANG : Googled!!

haha..
seriously.. aku BELUM BERSEDIA..!
kihkih..

9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tak sebut nama saya pun!hehehe...no.3 is on the way :)

:: Mrs.Eady :: said...

kekekeke...jgn la mcm nie!malu laaa ^_^

juelee said...

hikhik jue pun dah join the club mawar and take hahahhahha.. jom la lea...


nak tunggu nad mama zakwan gak ke???

Nad MamaZN said...

Takmo tggu tggu saya
Kekekekeke...
Saya lama lagi kottt
Haha! Malu la lea ;)
eh cha pun seangkatan dgn kita sume kan?
Tp dia dh ada yg ketiga dah!!! Acane?
Alhamdulillah rezeki memasing
Hehehehe

nur easy said...

hehe seronok lak baca kisah ni.. ada hikayat tumbesaran n pengembangan bloggers n they're family... cuba bayangkan, suatu masa nanti mula berkisah tang siapa bercucu dulu.. hehe nice

littlehumblelynn said...

Tq dik ;))

Mama Lynd said...

Tu sms aku.. Apa da.. Kantoi..

suhaina laui. said...

hihi..xlg la kot lea..

mamaRIFQY said...

hahhaa..sila sila silaaa...dipersilakan ye..yang duk tunggu turn tu