CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 18, 2013

Keganasan didalam rumah

Budak ini rajin sungguh ajak kakak main
Masalahnya dengan cara y xbetul..
MENGGIGIT
Kesian kakak Ruhil
Bila nouri rebut barang.. Xdapat gigit,
Kakak tgh tdo tp nak ajak main..
Pun gigit
Semalam 1 ari 4x gigit
Yang bagusnya kakak hanya menangis..
Mujur x buh sedas dua..
Xtau nak buat apa sbb kecik sgt lagi..






11 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

garang ye....ehehee...

Salma Tayo said...

anak2 tengah melasak bersabar jela. :D
do follow me back. :)
http://drawcolorcreate.blogspot.com/

Fizah said...

sama ngan alya!!..menggigit jugak..dan adni pulak biasanya tak lawan pun..redho je pastu ckp dgn nada sedih ..'ibuu..adik gigit'..tgk2 dah bertanda kesan gigi..huhu..sindrom anak kedua kot! aku dulu pun selalu gigit kakak aku, mak aku kata..ngeheehe

littlehumblelynn said...

Alololo

Comel sgt
Nk marah pun x jd

Auni pun kasar
Selalu buli k .ain

lurun namzar said...

rela jer kakak kena gigit ngan adik. :)

semut-terbersin said...

haha sama ngan aqeef! aqeef suka geget abam bila berebut menan..kadang2 tgh main2 pon tibe2 geget abam! sian abam!

Fatima Saiful said...

sindrom gigit zaman baru2 nk tumbuh gigi kot..ank dare aku selambe main tepuk+tumbuk je abg die. Abg die ape lagi..balas aaa!!mmg wresling dah ank2 aku. Tapi kdg2 abg baik hati jugak sekadar nangis n jerit kat adik.."Jangan laa pukul abg!!!"..tp adik membalas dgn gelak dan LAAGGII pukul :P

Nad MamaZN said...

Amboi nouri
Naseb baek kakak ok je

MRS. K said...

ganas mung ni dik.. ehehhe..

suhaina laui. said...

hahaha ganaz..safiya jerit je la klo xdpt pe nk!

mamiraysha said...

Saje je tu nak test power gigi baru dapat! tajam ke tak.. haha.. Setuju gak dgn statement anak ke-2 ni garang sikit.. dia nak menang aje.. mcm anak ke-2 saya. Apa-apapun memang kena tunjuk kat dia yang perbuatannya tak elok dengan pura-pura marah.