CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, November 30, 2012

advance yang TAK BAGUS..??

Hari terakhir NOVEMBER..
dah mula congak2 gaji Disember..
aci..? mesti laa aci..
kan gaji aku.. bukan gaji orang lain yang aku congak
haha..

mmm, bulan disember masuk skali ngan BONUS katanya..
Masuknya belum..
tp hasil congakanku, Bonus tu dan hampir nak minus..

cita2 tinggi bebenor..
kui2..

yang bestnya aku SALAH KIRA bonus ku..
ku hanya kira sepertiga dari nilai yang sepatutnya..
waaaa.. bes..bes..

mari, kita keluarkan pen, verangan dan make it negative again..
'secara BERHEMAH' katanya Kak Lin

5 comments:

Nor Akma said...

duit, duit dimana kau duit. hehehe

imann dah register kindergarten tak?

littlehumblelynn said...

lmbt lgk 18hb tuh!!!
tepuk dahi!!

Mama Lynd said...

Amboi seronot kemain. Aku baru berazam untuk 2013 aku nak ada simpananan sekurang-kurangnya 3kali gaji. Huuuu.. So buat masa skrg xder rancangan besar-besaran. (Padahal br je berhabis besar-besaran)

Jue a.k.a Ibu 2F said...

itu biasa..gaji tak dapat lagi tapi list dah penuh..huhuhu..

ch@ said...

hahaaa tingat masa kija, tapi mmg btl pun hari pertama gaji, habis stengah sbb bb sitter, pastu shopping online. kehkehkeh