CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, November 14, 2012

hEAven..

dunia ini..ana yang punya laa..

ohhh..indahhh.. enjoying holiday with family..
especially Mr Asben yang dapat coti panjang..
cuti sony memang pelik2..

AHAD -
1. Gi makan2 kt umah makcik kt serdang..
2. Attend kenduri kawen kawan kt Enstek, Sepang
3. Malam2 layan DVD ngan Mr Asben smpi kul 3 pagi..

ISNIN - aku amek coti..

1. Gi beli barang2 dapur..
2. Breakfast sesama..sangat susahhh nak bfast skali time opis hour!
3. G bank korek apa patut..
4. G amek harta baru di Jusco Bukit Tinggi..
5. terasa nak tgk wayang tp xde yang bes..maka layan SKYFALL kali KEDUA!!
6. Layan Sakae Sushi..waaaaaaa..pengsan dgn kesedapan salmon!
7. balik dari klang, Mr Asben antar aku ke spa untuk buat massage..
8. Mr Asben ke kedai aksesori, pasang 'baju baru' untuk seat avanza.. yehaaa..kanak2, suka hati laa korang nk tumpahkan apa pon!

SELASA - bagun pagi2..nak ke Wet World Shah Alam..
1. Drive g Wet World..sampai2, RAMAI yang amat.. n decided nak melencong, xsanggup tgk ramai..
2. Trus drive ke Putrajaya.. kt kolam buatan tepi Pullman..kanak2 berendam setengah jam sudehhh..
3. Makan kt kdai dkat2 umah je, malas nak bersesak.
4. Balik tido..
5. pas asar g kenduri kawan opis Mr Asben..
6. sblum balik singgah Secret Recipe belikan sepotong kek  - Happy Besday Cek Su IMSSS.
7. malam hari tdo awal..

RABU - RANCANGAN DAN CADANGAN..
1. nak ke subang.. ada barang nak amek..
2. nak hantar Nouri ke taska dan Kakak Ruhil meh ibu n bapak bawak tgk wayang.. - masih dilema kerana tgh xde cerita bes skang..penuh dgn cerita mesia y aku mmg xlayannn..mmmmmm, Finding NEMO 3-D mungkin!
3. jenjalan sekitar Sunway Pyramid kot..

KHAMIS - RANCANGAN DAN CADANGAN JUGEKK..
1. Nak rehat goyang kakiiii sebelum kembali bekerja jumaat dan Sabtu (Mr Asben sahaja)
2. maybe kemas2 umah lagi dan lagi..


* Makcik rasa makcik memang xbleh blah dgn kesesakan cuti sekolah, adoii..

*Isnin tu yang paling indah..
nanti story lain ye tentang :
1. Ubud SPA, bandar Bru Bangi..
2. Harta Baru..seperti gambar di bawah..huhuuu..

6 comments:

Nad @ MamaZN said...

Wah..jauh amik harta ye..hihi
Finding nemo kalu dh tgk yg lama tu xyah tgk lg pun xpe..sbb sama je..beza kene pakai spek kalini sbb 3d..

Kak Izan said...

Waaa.. penuh schedule... nak ikut laaa.. boley?..

Honey said...

Syok nyer ...

nur said...

Amboi, bercuti sakan!

nur easy said...

waaa bestnya dia...

diyana mahmud said...

wah bestnye... cuti sakan.hehe