CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, November 17, 2012

Ubud Spa

setelah di plan dengan sangat lama..
setelah rasa bahu dan segala sendi sikit lagi nak tercabut,
yesss..finally..Ubud Spa..

 
 gambar googled.
ermmm.. terletak 2 minit dari umah aku..
Seksyen 7 bandar baru bangi..
bertentangan dgn Mydin.. kt atas kedai basuh keta

sebenarnya ada sangat banyak spa di sekitar Bandar Baru Bangi..
tapi aku baru nak g sebab masalah problem "xde kawan"

mmm, boring sebenarnya g sensorang..tp bila dah sangat memerlukan n timing is perfect..
kena pegi gak laa..

mm, aku g wat massage full body 60minit sahaja..

review..
spa ni best..murah, pekerja ramah..
rawatan.. maybe sebab dah lama x urut2 maka tang urat bersimpul tu memang rasa nak menjerit jugak laa..
tp balinese massage style dia memang sedap!!
urut 60minit..satu badan.. last skali minum air halia..
suasana gelap samar2.. bau bilik ala2 serai wangi..
tukang urut senyap je, xde sembang - bagus, aku memang xsuka tukang urut sembang banyak..

sebenarnya ada kawan rekemen staf lain utk urut kt spa ni, tp aritu dapat staf lain..
tapi xpe, aku memang nak ulang g lagi..
maybe next time nak try rasa y lain plak 

badan kalau dimanjakan dgn menda2 macam ni mula laa rasa seminggu skali nak g..
tp bleh kopak laa dompet kan..huhuu..
aritu rate 60min - RM65 je
bg aku ok laa..

sesiapa yang nak rasa, g lerr..
klu nak book dulu pun OK..
no tel Ubud Spa Seksyen 7 Bangi..
03-89274818


... jom tengok2.. http://imaan09shop.blogspot.com/...

2 comments:

Fitri Senin said...

Lea...
Nape tak ajak Fit...??
Nanti next time kita set kay..
Kalo Fit free takde kelas of coz fit pun nak join sama!!

Yaati Nor said...

budak opis kita pun ada urut dalam pantang kat spa tu..nak juga la..yg urut dgn scrap bape yek lea?