CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, November 21, 2012

Birhtday ke-3

Entry BASI..sebab terperam..
k..biarkan gambar yang berbicara..


Tema xberapa nak tema..
 
Hasil keras tangan Cek Su yang demam..ohooo.. 
tq anyway!
Puteriku yang dah 3 tahun..
Ruhil Imaan
 
Cheesecake, Kelasi Mabuk, Crepe Durian yang xberapa jadi, bihun, spageti, sanwich, mushroom soup, garlic bread, pizza dominos, cheezy wedges,ayam goreng sedap.
 
 terima KASIH atas hadiah yang banyaakk..

 Yang hadir.. family.. tq semua!

 kawan taska Kakak Ruhil Imaan..
encem tak boipren Ruhil..?


 Kawan opisMr Asben


Kawan Ibu..
TQ Fizah..all the way from Melaka!!!

Terima Kasih yang sudi memeriahkan..
dan yang sms xdapat datang atas pelbagai halangan..
niat suci murni korang sentiada dalam ingatan..
semoga ibu larat buat besday party lagi bulan 2 taun dpan utk nouri..
huhuuu..

9 comments:

Kak Izan said...

Waaa.. meriahnya... nak satu hadiah ...boleh Imaann.. :D

Nor Akma said...

happy belated birthday kakak ruhil...

Yaati Nor said...

wah seronoknya buat birthday..rupanya ruhil dengan zahra sebaya yek..thn depan masuk tadika tak ruhil?

Fizah said...

suke lempeng yg ada durian tu..sedap!!!!

oh...baju tu buat i nmpk gumuks..

Nad @ MamaZN said...

Meriah! Sedih xdpt join :-(

EllyEllies said...

wahh..rugi g lewat..banyak menu x sempat rase..isk2..lea..tag la elly org yg jual belon tu

nur said...

meriahnya... cantik kek tu! Anak dara saya pun selalu request suh buatkan kek mcm tu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah meriah,
eppy belated bday buat princess ruhil imaan
comey sgt bday girls..keknye pun princess..cantik..

glowing party house said...

Salam. Lps ni kalau nak wat party leh jengah party shop kami di reko sentral kajang bangi putrajaya. Belon helium, party items, liit bags, sand art, clown etc.. insyaallah puas hati ;) www.facebook.com/glowingpartyhouse thanks!