CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, November 8, 2012

SORRY untukmu..

kisah terkilan..

waktu besday Ruhil Imaan..banyak laa hadiah dapat.
biasa le tu kan.
dia suka je semua yang dia dapat..
normal budak2..

tapi ada satu y usungggg ke mana saja dia pergi..

masuk keta pun bawak.. siap di tepuk suh tdo..
sikatkan rambut.. 

aku lak xpnah la beli y mahal gtu..rupanya mmg kualiti kan
aku tgk dr segi manufacturing defect.. dan kemasannya..
barbie nye siap ada panty ok!
rambutnya pun lebih lembut dan xsenang gugur macam yang murah

1-2 hari usung menda tu..
1 ari bawak ke taska..
sampai depan pintu, aku amik nak simpan..
sbb xboleh laa bawak barang menan sendiri ke taska..
kang jd penyebab nak berebut bergaduh ngan kawan2..
sbb nak cepat, aku letak atas bonet keta dulu.. n hantar dia masuk taska kalut2..

ptg tu dia balik mesti dia cari kt keta..
aku kata ada kt umah kot..
sampai umah..cari2..pon takde..

bila ingat2 balik..
aku memang XDE MEMORI pasal amik semula doll tu kt atas bonet masa nk masuk keta semula..
and kemungkinan yang paling tinggi, terjatuh masa aku drive kt mana2 corner..
huwaaaa..
aku rasa sedih sgt..
sbb boipren kasik.. and ruhil sayang sangat yang tu..
dan yang sebabkan ia hilang adalah AKU..
huhuukkk..

sudahnya, aku berkeputusan nak ganti balik..
beli laa jenama y sama, tp design lebih kurang..

mak aiiiiii..mahal gila aku rasa, tp xpe laa..
nak tebus salah kt anak punya pasal..

and..
nak say SORRY jugak
kepada y hadiahkan Barbie Doll itu (u know who u r)


4 comments:

akma said...

alaa ciannya.

nayli tak suka main dgn barbie doll tapi suka sgt main dengan tatakkk.

tatak tu patung katak yg takde hidung, mata terjojol keluar tak comel langsung. kehkehkeh

Nad @ MamaZN said...

Aiyooo...!!
Tk sengaja, takpela..
Nnt ibu ganti lain tau! =)

CHeeSYaNa said...

Huhuhuh... yg zarif bagi ker tu ?? ala.. siannyer ruhil.. takde rezeki ruhil... uhuhuhuhuhu

nur said...

Entah la kenapa Barbie doll mahal sgt kat M'sia... kat sini 3 pound @RM15

Setuju tang kualiti, mmg jauh beza dgn yang jenama biasa jer..