CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 23, 2011

Tensen!Jadi ke tak niii??

entry ini ditulis dalam mode KETUK2 KEPALA!
skang kan tgh Big Sale AirAsia
so,terkenang2 laa cuti kami ke Langkawi..
cadangnya nk g bulan Julai ni..
aku, Mr Asben n Imaan..
tiket dah beli..masa Big Sale y sebelum ni laa..
murah je..dah nama pun big sale..
tgk itu itenerary..sudah confirmed!!
tapi tgk itu tarikh..
g 30 Julai..balik 2 Ogos..
masa beli sedappp aje tekan..
bila bukak balik, baru perasan..
perasan apa??
kami akan start berpuasa di Langkawi..!!
Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
kalau korang, korang g x?
ke batalkan aje..
ye laa, patutnya puasa 1 Ramadhan kta kt umah laa..
dah laa first (n second) day..
pastu bila dah berjalan, mesti laa penat,
nak g pantai laa..
nak g shopping laa..

ada gak y berpendapat :
"xpe.."
"lagi bagus.."
"uihhh..jimat..xyah pikir makan dah"

huhuuu..kompius..kompius!
tolooongg..

9 comments:

Ina Hashim said...

adoyai...dilema tuuuu...kompem letih amats

CiK JuE said...

kalau tanya cik jue..memang tak pergilah sebab bulan puasa lebih suka duk umah dari jalan2...lagipun hari pertama puasakan...tapi kalau ibu iman nak pergi boleh je...tak kisah tepuk dada tanya iman...hehehe

mama fahmi said...

hahaha kelako la lia, sori tau akak gelak tp penat nk g jln waktu pose mula2 ni.... pikir2 le tak leh tunda ke ari lain ka?

Nad @ MamaZakwan said...

alahai....
camno nih?
tukar tarikh dh tak bleh ek..
hemmmm...
kalu tak gi..
rugi wooo...
jawabnye pegi je la kot
merasa posa kat tmpt org
amik pengalaman :)

CHeeSYaNa said...

Selamba jerk.. at least bleh tgk suasan ramadhan kat tempat lain.. hihiihi tp takyah ler wat heavy nyer activity. lagipon, baru lepas g a month before tu kan..

ayu said...

setuju ngan nad..tak kan nak kensel lea...tak pe la..try la merasa berpuasa di tempat lain plak..cuma, jgn jalan2 sangat la time siang tu..^_^

Putri_Aizat said...

hehe....tergelak jek baca entry nih...adoai klu kita pun kene fikir sepuluh kali nih...nak kensel ke tak...nak gi ke tak...nak pose kat ne...adoai...hehe...camner nih...jgn lupe bgtau keputusan gi ke tak tau...coz klu gi de best gak...camne ye...em...de pro n con klu gi...so ? nak komen ni pun pening pale nak bagi cadangan suh pegi ke tak...

nur easy said...

sesekali apa salahnya.. ttu ada pengalaman menarik nti ;)

Fitri Senin said...

kalo dh confirm bukan dh byr ke..??nni cmno nk refund..??blh ke..??kalo dh confirmed tu xpela..cuba pula suasana baru berpuasa..