CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, February 14, 2011

bukan didera

pagi buta kul 6.45 dia dah celik!
duk tgk mata aku (yang tgh pura2 tido)
pastu bebel "nak nyenye..nak nyenye.."
aku buat xkesah je..

dah boring, dia g kacau bapak dia..
las2 aku bangun, ada 2-3 pinggan kotor atas meja
aku basuh laa..
Imaan senyaaaaap je..
dalam ati "tgh men ngan pak cik dia kut"
sbbnya pakcik dia pun ada atas sofa kt ruang tamu..

sekali dia datang tunjuk kt aku..
huwaaaaaaaaa.. lipstik aku!
abes..dia korek..
jari2 suma dah merah..
muka dia dah merah2 sana sini..

nk marah laa jugak kt pakcik dia sbb xlarang pun..
rupanya pakcik pun kena jugak!
abes merah2 kt dahi pak cik dia..

terus masuk bilik air..
mandi!






alahaii anak..
nasib bek lipstik ibu  harga rm6 je..

g taska, gtau siap.. kena lipstik..
bukan kena dera

5 comments:

whiteapple said...

ruhil iman oh ruhil iman, si comel nie makin besar dah kan lea. (^_^)

Fitri Senin said...

kelakar la

nur easy said...

hehe dah ibu xlayan ya, pandai imaan cr mainan sendiri..;)

Haris Zuhaina said...

:P... cam anak kami lah tuh....
sonok, bl bk blog hampa dah ada balik lagi nih....

UmmiUmmar said...

kehkeh..
pandai plak tu korek2 lipstik ibu..Imaan nak pakai ye..