CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 8, 2011

Pemenang III Japan GA ..


Waduh..
Satu pemenang still x emel detail jugak..
Walaupun dah cabut kali kedua..

Aci dak kalu..
Aku berikan tempoh sehingga petang esuk..
Klu xde berita jugak..
Hadiah akan diberikan kepada pemenang lama y dah beri details..
Aci ek..

5 comments:

Izzatul Iman said...

bagi jela kat bro monday tu...

dia kan yang dah hantar details?

mungkin masih rezeki dia tu sebab tu sorang lagi tak bagi details...

umiliza989 said...

SALAM..PUAN,MESTI PEMENANG 2 XNAK...KASI SAYA JER LER..HEHEHHEHH...LAMA MENANTI NIE

Myra Jay said...

Kita sama kak, MJ 2 org tak bg detail.. Tak tau diorg nie tak perasan @ apa kan..

~~@lyci@~~ said...

kdg2 dia org ni x elert dia org menang.. try tinggalkn komen kt inbox diaorg dulu or entry. kalau xde feedback br buat cabutan lain.. sbb alycia pun dah ada pengalaman.. dh umum pemenang tp diaorg xtau.. tinggalkan komen kt inbox br bg details..

BRO_MONDAY said...

sis : ('',) adehhh!! masih ada yam x email kan details ek??? bukan ai kan??? koh koh koh pape pun baik sis bagi chans sikit...tunggu jap je lah...x rugi pun kan? tapi ni pandangan ai lah...mei bi pemenam bertuah tu sibuk or ada sesuatu urusan x dapat nak on9...so beliau x tau lah tu...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "1st GA from Dmanja Penawar"
2. New Entry "# Y.E.S dapat PC baru !!! #"