CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, February 17, 2011

sapa suka nek flight??

sapa pernah dengar SKYSCANNER??
ke aku sorang baru tahu..
klu sesiapa nak tau, g laa www.skyscanner.net n try aplikasinya..
sangat best ok..

rupanya lebih kurang camni

part yang paling aku suka, bleh tgk harga flight 1 bulan..
dia akan keluar dalam bentuk graf, y senang utk tgk..
pastu bila g kt bar tu, dia akan kuar harga, n syarikat penerbangan mana y tawarkan harga murah tu..

best!best!
then, skyscanner ni utk international flight gak..
y paling besh, klu kita nek flight lompat-lompat..
means transit sana sini..
bleh laa gk kombinasi mana y sesuai..n of course kita akan cari y paling murah..

sharing is caring..!

5 comments:

nur easy said...

oh bagusnya..thx 4 sharing.. kalau u boleh dptkan disc price cam 'legend' tu laaaaagi best..hehe

sisanizu said...

wah ,bagus gak ni.take note.

BRO_MONDAY said...

mama imaan : salam ('',) ai dah terima petam semalam GA JAPAN tu!!! tengkiu tau so mac...ai laik it...ada entry ai buat!!!

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "AREPNAKBEBEL first giveaway"
2.New Entry "SAYA MENANG GiveAway LAGI!!!"

umialya said...

maaf, akak off topic jap, ader banyak gambar gedik2kan, jom kita join:-

http://umialyacontest.blogspot.com/2011/02/photogediks-contest.html

ibudhani said...

salam, thx share info ni!! best2!!!