CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 10, 2013

Miniature Cute Watch GIVEAWAY!

Lamanyaaaa x join GA..
tp ni versi kena paksa dek kawan baik..
tp ku buat sebagai tanda sokongan..
dan semoga blog Home Organising nye bertambah maju..
x ramai bleh buat Home Organising kan..
apatah lg blog about it..
ok.. blog y tgh buat GA adalah...
 
Antara syaratnya..
kna promote kedai beliau..
ku tempek link dan banner di cni..

jemput datang..
macam-macam ada..


okeh..
part seterusnya adalah kisah Home Organising umah sendiri..
adoi.. malu nk tempek gambar ntah ape2..
gila x organize umah aku..
moh le aku tayang menda kt umah
y aku beli dan buat kengkononya mmg utk 'organised'

 ini namanya rumah menatang..
semua soft toys letak cni..
kanak2 klu nk main bleh masuk 'umah kecik' ni

rak ini sangat perlu sebab Mr Asben ku pengemar tegarrrr komik kartun jepun..
ini sebahagian collection..
 ini pulak collection makcik..
the best way nak simpan tudung, mmg laa pakai hanger ni rasanya..
selain penyimpanan efektif, bleh bilang skali berapa lompang masih kosong..
menandakan bleh sopping tudung lagi...hahaha
x aci.. hanger ni share dgn tudung Ruhil!

ini di hadapan 'cermin bersiap'
semua y ada d rak gantung ini,, memang guna hari2..
so, dgn adanya rak ini, mmg senang amik dan senang letak balik..
merangkumi roll on, mekap makcik, perfumessssss, losen2 kanak2, minyak baby..dan sebagainya

 ok.. tingkat bawah..mainan kanak2 y DIKELASKAN ikut kategori..
ada Puzzle + menda beroda + buku n kaler + menda bermuzik/bunyi2

tingkat atas dokumen2..dan menda y nak simpan bulanan/tahunan/harian..
ku suka kotak besar gtu..
senang baling je masuk.. huhaaa malass..

pada penutup kotak ada sticker nama..
ETIQA - kerja insuran Mr Asben
Doc - utk bil2 umah/tepon/tenet/astro/resit taska dan mcm2 lagi..
MISC - paling xde isi..ada laa kadang2 menda baling ctu dgn tujuan senang nk cari esok2..
RUHIL - ini kotak utk simpan semua hasil kraftangan beliau..dgn tujuan nnt dah besar dia bleh tgk..
kebanyakannya y bawak balik dr taska laa..

 ini dalam bilik..
utk 'menda kecik' supaya xkelam kelibut pagi2..
1 kotak utk stokin papa..
1 kotak utk stokin anak2..
1 kotak utk tudung dalam ibu + stokin2 ibu

ouh.. focus skettt..i sukaaa Perfume!
xmasuk dalam syarat giveaway

Tagging time..!!
ok.. kita bg surirumah (hopefully sempat..lewat sgt makcik wat entry ni)


boleh????

Tarikh tutup 11.59 pm tarikh 11.04.2013

adiah bes bleh tgk di

5 comments:

Fizah said...

woww wooww dan WOWWWW!!!

Love this entry SOO MUCH dear!!!

banyak kut gambar yg hang letak...siap cerita details lagik! me very likey you know!! hehe seriously!

Mama Lynd said...

Wei.. apa punyer cantik ko xnak share selama ni. nak kena bab ni. yang bekas mainan tu kenapa terbalik?
Tak muat eak klu susun penutup sume belah atas. Anyway aku nak jam tu.. tp memandangkan penyertaan ko menggugat peluang aku so dapat purse pun ok. Huaaaaa.. mcm kompiden ko cik lynd ko akan termasuk dalam senarai pemenang.

ch@ said...

pergh, kemas btl rumah dia. btl2 detail ni. kagum-kagum-kagum. rumah i lapang je. hahaa. kena tekun cam lea gaklah.

insyaALLAH kita join, tapi cam segan ja. hahaa.

just azura! said...

suka kotak bunga-bunga tu! nice..:)

norlina jusoh said...

suka sangat tgk kemas susun semua tu.. betul menjadi inspirasi..
salam perkenalan dear

http://putihsalju123.blogspot.com/