CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, April 9, 2013

Bajet popular macam orang tu??

kenapa aku xpernah tahu kewujudan menatang ni..?
sebab zaman kecik ku x bes ke..??

seronok rupanya main menda ni..
even Ruhil n Nouri pun tahu main..
 
aku beli masa bercuti ke Melaka weekend lepas

first time tengok menda ni..
masa si cantik manis ni tulis kt belog dia 
skang dah sangat popular kan dia..

beli menda ni, idak le aku bajet popular mcm org tu
dan budak tomei ni..
ohooo.. ini Mia Sara Nasuha..
bukan my Ruhil..
ada jugak org tegur kata muka my Ruhil macam mia sara..
no..no.no..
memang tak laa.. kawan tu dah la comel, super star pulak tu..
tidak setanding mahupun sebanding..

so, ibu kata.. muka ruhil macam siapa??
yes..sebenarnya lebih ramai yang guna ayat ni..

"Fotostat muka ko Lea"

i loiiikeee... walaupun ibunya xcantik mana dan bukan superstar..harharharr..


semakin hari semakin aku melihat zaman kanak-kanak ku bila tgk budak Ruhil ni..
bukan sahaja muka.. tangan, kaki, sikap, habit.. memang laa AKU..
ohh anak..

p/s :
tenkiu kepada y bg advise tentang UBAT TIDUR semalam..
makasih korang..saaayang korang!

4 comments:

Nad MamaZN said...

Nouri ikut bapak la ek? Hihi

umi alya said...

Patut le Ruhil comel sangat tp akak rasa ada gak ikut bapanya, ala2 wajah jepun gitu..

:: Mrs.Eady :: said...

ya ahmpunnn rambuttt nouri!!

:: Mrs.Eady :: said...

ya ahmpunnn rambuttt nouri!!