CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 23, 2011

hati dah kt kampung

cuti aku.. xde!
y ada, cuti belajar je..
so, bleh laa cuti raya ikut suka ati yeke??
Mr Asben, jumaat dah last day kerja..
TAPI.. nasib bg mereka y kena naik flight..
kena laa tgu waktu flight tu kan..
haha..
aku dah mula berkemas..
serius..ati dh kt kampung weihhh!

Jalan raya kdg dh lengang
dlm ati.."mm, ada y dah balik kampung kut"
tp ada gak waktunya sesakk sgt 
dlm ati.."xabes lg org beli persiapan raya.."

mgu ni mesti ada y dah start balik kan..
ari jumaat, sabtu, ahad mesti sgt2 jem jln
lebuh2 raya utama..

kami?? isnin baru terbang ke tawau
flight kul 6.40pg..
tgh terpikir2..cemana laa nk g airport??
ada lg ke teksi limo tu sehari sblm raya??
klu overnite kt airport ok x..?
kami ok je, tp kesian kt ruhil imaan kan..
adoiii..
rindu dah umah kt kampung!!!

5 comments:

lurun namzar said...

slamat braya, kak. :)

nur easy said...

yeah balik kg.. semoga selamat perjalanan pulang beraya ;)

Fitri Senin said...

org tawau...????
OMG...kakak ipar dok kat semporna..
Dekat!!!!!

littlehumblelynn said...

lea

mak aiikh awal2 lagi nak kena sampai LCCT tuh..sbbnya kena check in sejam awal kan..tp skrg boleh mobile check in..cuma bab nak deposit baggage kena awal skt!

smg dipermudahkan ok :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

salam dear, contest kita umum minggu depan, berminat lagi ke nak jadi penaja, sorry for the delay..