CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 6, 2011

:: MACAROON Giveaway :: oleh Imaan09 --> akan tiba

asek2 gmbar ni..dah tu, bila buat, xsempat amek gambar..dah ngappp semua!

Masanya sudah tiba..
akhirnya, the next GA is on da way..!
sponsored by My Sis..Cheksu IMS..

GA akan dilancarkan..skali ngan banner n link2 y terlbat
arini kita baca syarat je dulu..
klu2 rasa anda memenuhi syarat..bleh laa join..
syarat y cukup senang..

1) pastikan anda peminat MACAROON.. ada rasa2 kepingin..penah mkn n rasa nak try versi IMS plak..kira memenuhi syarat aa tu..sbb klu dapat kt mereka2 y xsuka MACAROON ni, xbes lak kan..
2) buat entry.. tajuk akan diberikan kemudian..
3) tepek menepek banner kt ntry dan sidebar..itu satu kemestian..
4) pastu harus laa komen n tinggalkan link
5) pastu rajin2 kunjung mengunjung kt cni utk tgk hapdets..
6) pemilihan pemenang..ikut cabutan bertuah..bilangan pemenang nnt aku tanya IMS
dan satu pemenang entry terbaik..

Okehhhh.. nantikan pelancaran GA tidak lama lagikk..jangan komen join kt entry ni plak..
ni hanya pra n promo GA..k..
Jumpa lagikk..

11 comments:

mama tisya said...

nk try ga ni cz adiahnye macaron imaan plak.yum22

SyUhAdA said...

yeay..
nak join..

Myra Jay said...

Tak sabarnya nak join... Harap2 ada rezeki menang, dapat rasa macaroon nie.. tengok cam sedap gileeerrr..:)a

whiteapple said...

yang nie aku nak join lea! nak try macaron ims plak! hari tu dah try yang kat empire gallery subang.yummy! ^_^

ims hari tu ada blogkan?

nanakimie said...

imaan yg comeyl:)

zahidah dihaz said...

macam nak join sebab teringin nak rasa macaroon tu cam ne...


New Entry: <a href='http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/04/dilema-nak-teruskan-atau-tidak.html>Dilema | Nak teruskan atau tidak?</a>

nur easy said...

uwaaaa kalau blom penah makan ni, xleh join la ya..hehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

wah best tu nampak mantop, tak pernah makan la macaroon ni mau try jugak la

Mama Q said...

Salam avuuu iman,

Nak join lah gak..nnt Mama Q follow. Mama Q pun anak2 kat taska humairaa (Sofea & 'Ain)...follow Mama Q gak yer..'peace'

[-suziey-] said...

pndai buat macaroon ek..kagumnya

Nisa' Azman said...

best2...nk join nnti!!