CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 4, 2011

KAMI UPDATED..!

ok kawan2..
ada banyaaaaaaak menda nak update..

MACAROON..

nk jawab soalan2 ye..
1. Yess.. macaroon ini boleh di pos/deliver ke serata MALAYSIA..
dah pernah pos dah pun, dan kajian menunjuukkan, xde laa jd debu bila sampai kpd pembeli..
2. fillings.. erm, skang ni dah ada Ganache strawberry dan ganache coklat.. klik utk tau apa itu ganache
selain tu ada coklat biasa, peanut butter, peppermint, dan jugak cuppocino
3. for Order atau pertanyaan lanjut, hubungi aku 
013-dua26tujuh016..atau my sis 01empat-9lima0dua700..
emel pon buleh.. zalipan2503{at}yahoo{dot}com

LOVESTITCH
AKu tgh pening menyiapkan Big Project..
ini sebahagian drpdnya..
pengoder dah bagi diskaun masa..
so, kena siap laa pada tarikh yang dijanjikan..
insyaALLAH..semoga dipermudahkan..


AKSESORI MUTIARA..
Kesemua butang2 baju melayu dan aksesori mutiara tu dah ada pembeli.. : )
maka, blog ku xlagi jd medan iklan aksesori2 tersebut ya..
pun begitu, my bro masih lagi import eksport menda2 tu dr sabah nun..
so, di lain masa, korang nk beli, emel je aku ek..
mungkin nk dekat2 raya esok plak laa aku tepek iklan lagi..
wokehhh..

KAMI..
kami sihat2 saja..
Mr Asben tg tgu jawapan dr tempat kerja baru..
Aku..baru terima persetujuan dr SV utk exten lg 1 sem..YAY~!
maknanya status ku masih sebagai SUDENT hingga hujung taun ni..
Imaan..
budak kecik ni selesma dan batuk..
jumaat lepa x g taska..sbb demam sket..
skang dah ok..
meh..tepek gambar2 baru beliau!

belajar senyum dari Zarif kot ni



9 comments:

Amy Syaquena said...

Ya allah comelnya gambar yang bertocang tue..sweet sangat

CHeeSYaNa said...

ruhil semakin cheeky.. comel!!
btw, zarif pon selsema n batuk... huhuhu

ch@ said...

senyuman iman sungguh menawan kalbu. cair-cair.

nur easy said...

banyak projek ya..;)

nanokc said...

nak macaroon tuh....nak sangat, kalau order boleh dapat segera tak?

Haris Zuhaina said...

senyum nak menggena tuh...
santek lah cermin kat hall tuh.. igt nak tempah, tp mr.hubby ada projek lain... huhuhuhu

ayu said...

sedapnya macaroon tu...nak gak ..hehe..


comeynya imaan..

littlehumblelynn said...

imaan09;

sambung MA kat mana?teringat zaman wat MA tahun 2004--grad tahun 2006 UIAM--masa tuh dah dpt kak ain..baru 3 bulan masa tuh..sgt sweet !!apapun good luck ..

Myra Jay said...

Tringinnya nak makan macaroon nie.. Nanti nak oder tau Sis :)