CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 25, 2011

Hari Raya

Erm..ada sesiapa y dah memulakan persiapan raya
Woww..mesti ada y angkat tangan kan?
At least, y baju melayu tailor-made tu mesti dah antar kt tailor laa kan..

Aku..
Agak semangat raya kali ni..
Mungkin sbb Ruhil Imaan dah besar sket
Raya taun lepas pun dia dh ada..
Masa tu baru belajar bertatih kot..

Raya taun ni kt Tawau,insyaALLAH..
Tiket dah beli..
Tema taun ni,BIRU!
So,pencarian baju raya dah kena mulakan dah ni..

Erm,puasa..dah abis ganti lum??
Hahaa..

10 comments:

Pn. Zana said...

:)

nsb baik puasa dh hbs ganti! :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

huwaa...xde idea lagi..silap-silap beli ready made jek :)

littlehumblelynn said...

wah kg sapa yg jauh sgt ni..apapun kita dah selamat menempah baju raya..senang tempah awal2!!tema warna turqoise :)

mama fahmi said...

salam lea, rindu nak kaco2 cni, kak pun dok suvey2 nak wat wana pe ek tema taun ni tuk si fahmi????

taun ni tak tau penih ke tak pose....

nur easy said...

saya2.. sudah di tailor pun ;)

FaRiNa'S said...

samela tema kaler kite taun nie..hihi:)

Sitisifir10 said...

puasa....waaa...dah la ada dua bulan dua tahun punya stok puasa...hukhuk....

baju raya plak yg laki pakai thn lps punya sbb gara2 aritu terover size :P so kami2 yang perempuan je dapat baju baru...hik hik

umialya said...

wah.. siap bertema lagi..

ayu said...

puasa dah ganti..
baju raya pun dah siap..hehe..
macam mana tak siap awal, dah ada big event bulan 6 ni..
so, kira sekali je la..
bukan sikit plak tu..4 pasang baju..huhu..

bonda dadif aka akish said...

daku pon bersemangat buat preparation utk raye taun nih...pasal dadif pon dh beso sket...

=)