CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 27, 2010

Ole-ole from Japan

Chek nak nanyang siang pau skek aci dop..? aci laa..
Back from Japan, my dearest ever, Mr Asben bought this for me..

huwaaaaaaaaa..waalllaaaaahh!
Swatch Jade.. mmg taste aku..!sayaaaaang Mr Asben, TQ Dear..

Swatch..this is my fevret watch brand ever..
design, performance, warranty..mmg A++. siap leh polish klu permukaan jam tu tercalar2 n nampak dah buruk..
bagi laa kt aku apa2 jam pun, klu brand ini, mmg ku MELOMPAT..
Dulu2 ku pernah ada ni..jugak swatch..


Pernah jadi antara harta y paliiing aku sayang..
tp dah rosak, n dah pakai lebih 5tahun, warranty pun dah abes..
skang dah lepas ke mana pun xtau..sian my Preloved MultiBall
Bukti kegilaan.. ku suka lekapkan jam kt telinga.. dengar detikan jarum saat jam2 Swatch..padaku dapat memberi ketenangan..kahkahkah.. sah Penggila Swatch!
Apapun, Tq Mr Asben..
Erm, tgk balik wish list aku, nampaknya lama lg nak capai y jam tangan sepasang tuh, coz Mr Asben pun baruu jugak beli jam..so, buat apa jam banyak2 kan..

2 comments:

umialya said...

waaah.. cantiknya!!

Anna Da Lady said...

ole-ole tuk aku takde ke?..hehe..teringat kuih yang lembut inti kacang tu..hehe